Monday, October 28, 2013

♥ pOtluck dgn bff ♥

Posted by annapeje at Monday, October 28, 2013
 nasib baik en muzeri pandai memerap ayam sedappp rasa mcm satey pon ada ahaha
isteri2 ku gemuk wakakaka

semalam buat potluck kat rumah see
en muzeri kene bawak ayam ...kemudian bakar kat umh see
aku bwk spegetti x sedap aahaha
sbb masak satu peket 
dah la ngan mr peje lambat g beli udang n sotong
masak kelam kabut plak 
ahahha amik huraian nk bgtau mengapa spegetti x sdp
dorang mkn sket jew pastu bawak blk
kalo tau dorang x mkn sangat aku msak sket jew :P
see sbg tuan umh dia masak nasi . sup sayur n kuah ayam percik
yang kurang sdp seperti sblm neh ahhaha
see beli kek sebiji sempena besday dia
min bawak sosej , jagung n tq 4 da choc cadbury hehe
kitaorang neh kawan dari masing2 bujang 
sampai masing2 berumahtangga
aku , see , n min pasangan adalah member chatting hehe
muzeri jew bkn tp muka wife dia mcm  muka sell kahkah
sell last minute sambut besday mak mertua ahaha
kepek pon kene betugas
bugs baru blk keje sbb hujan dia x tdo hoho
mmg pilih umh see sbg pot sbb umh dia rumah teres
kalo i pindah umh teres i buat dkt i plak tau uolls ahahaha
makanan pon byk belebih
rasany aku laki bini jew mkn byk
apa la dorang neh diet2 sangat ahaha
gambar pon x snap sangat
sbb bz menyembang kihkih
tq see nanti kita buat potluck lg yew hahaha

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review