Tuesday, December 10, 2013

♥ Kids Fun ♥

Posted by annapeje at Tuesday, December 10, 2013
 koir anak2 permata
 mr peje kata mcm konvo ahaha kutuk i la tue :P
 bff sampai tua insyaAllah :D
 Ada upin ipin
 nk gambar berdua mmg xla ramai org berebut2 ahaha
 bersama kakak2 uitm n ipin
 kacaknya SSM...nak ank comel mcm dia boleh x kihkih
 ada lori milo free hoyehhh tp aqil mcm biasa la blagak x nk minum dia ckp later i cough :P
 ada face painting rm 5.00 free dpt cekak
 sekitar dalam dewan ..budak2 duk atas lantai
 tarian zapin..comei sangat
 neh lg la bkn men dorang manari mmg geli hati
bollywood oke ahahha
origami

jumaat lepas ofis ada buat acara kids fun reading
yg dianjurkan oleh persatuan puspanita
mak belom join lg aahahaha
lepas neh nk join la
bole pg lawatan ke join aktiviti2 yg dorang anjurkan hehe
best tau acara yg dorang buat neh
ada van milo free
acara mewarna ,DIY (Aqil x dpt join sbb lambat masok )
origami , bersama upin ipin n angkasawan negara yg kacak tue huhu
dia cerita bacakan buku cerita
pastu dia tunjuk slide masa dia g bulan
aqil ckp dia nk pg bulan nk tgk ada alien ke x ahahhaa
ada silap mata :D
utk staff2 yg join dpt pelepasan dr KSU 
ahahha apa lg begumbira la mak2 budak
opis pon pepg dah mcm taska ahahha
nak2 kalo ada ank mcm aqil
potpet2 jerk la buat mcm umh T___T
tue pon bawak aqil sorang jew
kalo bawak arfa mmg nangis la nk handle
if org tanya bwk sorang jew ker
aqil jwp 2 tue dpm perot mummy dia hahha
ank aku neh kadang telebih peramah
siap ckp i wanna see ur bos mummy :P
pastu selamber cuit2 staff lain dlm lift pitam hokey
dah la bodek mummy dia lego...nasib la rm15
sbb ada jualan2 kat tepi dewan tue
pastu naik lift dia slamber jerk tunjuk2 kat staff lain dlm lift 
uwaaa aqil neh tau
harap2 puspanita KPL buat lg
n bykkan acara masa akan dtg
sbb aritue mcm sket sangat pastu sekejap sangat hehe
tp tetap la best i kasi 5 bintang hehe

3 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

bagus weh xtvt camni.. bukan aqil je sronok, maknya pun tumpang seronok.. selamat berkonvo hihihihi

yuyuy akley said...

Apsal lak mcm konvo? Cun je tgk.. Hahaha amboi aqil siap nk jmpe bos hahahha.. Bijak sgt dak ni bercakap..

annapeje said...

yati...konvo la sangat wakaka tue la aku pon xcited join benda2 camneh wpon penat ahaha

yuy..peje tue kata ana mcm gaya org konvo ahah perli bini dia la tue...bijak sangat letih nk beckp ahahhaa

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review