Thursday, January 2, 2014

♥ persiapan si kecil ♥

Posted by annapeje at Thursday, January 02, 2014
 beg dah siap...roxy ko mcm remaja x ahahha
tp sbb dkt jerk ngan umh so kalo ada yg tertinggal tue
suh jerk la mr peje blk umh amik :P
ulang alik 10 kali pon x per kan kan kan
 smlm dah setel mendobi baju2 baru beli ..pilihan warna yg selamat ahahha
pastu iron semua skali amik ko ahahha
baju2 lama blom cuci lg...nk kene beli ampaian yg bulat mcm sotong tue senang sket
maklomla duk umh burung merpati neh payah sket nk menyidai
aritue beli yg 7 helai satu pack kat mothercare
senang sket tuk pakai hari2 beli rompes sleeves jew biasala malaysiakan panas
if sejuk kasi bedung ngan napkin or selimut
mlm kita beli baju n seluar panjang kat jj murah2 
beli tolijoy , disney n apa tah lupa plak
pastu beli rompes sket kat cotton on sbb rm 10 - rm19
free gift dr pusrawi..ckp jerk bersalin situ
tros dpt susu baby 2 tin susu mak sekotak ahahha
ada baby thermometer hehe
aritue isnin tue rasa x slesa sangat
so lepas keje pg klinik cek
bkn apa risau gaks la sbb kaki bengkak
pastu peha mcm krem semcam jew nk jln pon mcm robot dah
tp doc kata kepala baby still tinggi lg
so lambat lg la nk bersalin
tp perot still lg rasa sakit2 sket la
maybe sbb dah 34 minggu kan
rasa x slesa n sakit2  dah mentain la ada
nk menangis pon ada tahan sakit lenguh2
nak2 plak time mlm menjelma
tuhan jerk la tahu 
org yg ada pengalaman  jerk la yg paham
bkn kita mengada2
kita pon x nak menyusahkan org lain kalau bole
hari slasa tue mc sbb nk rest duk umh
so ada la lega sket jew pon

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

umah ko bawah senang nak sidai baju dr aku sempit. nak kena matahari pun payah huhu.. woit tag harga ke kat handle bag roxy tu? kemain lagi xbukakkan hehehe
dah dekat bersalin mcm tu la kan. segala2 nya rs xselesa. bila rs mcm2 mula la nak cepat bersalin. rehat k jgn stress2.. hantar anak2 kt umah maktok br dpt rehat byk.

annapeje said...

payah nyer sbb aku g keje kang sidai kedepan sket takot org curi ke ari ujan ker ahaha price tag tue satg aku cabut ala beg murah 10 hengget jew kihkih

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review