Wednesday, May 7, 2014

♥ selamat pengantin baru ezan & rahim ♥

Posted by annapeje at Wednesday, May 07, 2014
 adik ipar to be with afrina n mak
 kesayangan
 dan kesayangan lagi
 arfa n babah
 haaa neh kesayangan babah yg terlatest ahahaha
 tgk afrina punya headband dah nk tutup mata wakakaka
 act nk tangkap berdua dgn mak jer :P
 begambar sementara tggu turn nk begambar dgn pengantin
 selamat pengantin baru rahim n ezan...u look gojes la :D
 good job afrina tdo bole begambar solo dgn ank dara kahkah
amboi gumbira sangat

26/4/2014
majlis persandingan ezan & rahim 
dorang buat kat bora ombak
first time jejak kaki ahahha
tempat dia mmg cantik la
tp makanan kurang shedap ahahha
dorang buat waktu malam so slesa juga la
mak n abah mmg dtg sbb ezan neh
jiran sblh umh masa duk sg rokam lg
pastu dia neh mmg rapat
n dah anggap mcm ahli keluarga
kalau raya ke cuti ke dia slalu blk rumah
n slalu belikan mcm2
mmg dia pon x bekira 
maybe sbb dia seronok mak n abah layan dia mcm ank sendiri
tp gambar pengantin x byk tangkap
sbb ramai sangat nk begambar huhu
nasib la dapat begambar sekeluarga dengan pengantin
tq ezan sbb jemput
doakan semoga ko dgn rahim berbahagia sampai syurga
n cpt2 dapat baby yg comel2 hehhe
x leh lupa kenangan main guli masa kecik2 dlu ahahha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ramai gak aku baca komen kata makanan kat bora ombak tak sedap hihi tp sbb gi makan free ok la kan hahaha

comel giler afrina berheadband okeh. first time dpt anak pompuan eadband nk tutup mata pun xperasan dah :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review