Wednesday, June 4, 2014

♥ bye2 puting ajaib ♥

Posted by annapeje at Wednesday, June 04, 2014


31/5/2014 aritue saja mula x berikan arfa puting 
bila dia tanya cakap puting dia td masa otw balik
jatuh dalam kereta so kotor
daddy tros buang kat tong sampah
pastu dia mcm hurmmm
pastu kita puji2 la ckp see arfa now hensem tanpa puting
so dia pon mcm perasan la sikit ahhahaa
bila dia tanya jerk jwp mcm tue
pastu up lagi ckp dia good boy la 
so mlm tue dia start tido tanpa puting 
esok pg dia tanya  mcm biasa jawapan yg diberikan
bila dia mcm merengek2 sket 
kita ckp la kotor sbb buang pampers dia poo2
pampes dia wee2 kat tong sampah kan
pastu explain la pepajang sket
ckp daddy dia buang kat rumah sampah
lori sampah dah dtg ambik 
ahahaha 
so Alhamdulillah hari neh masok hari ke 6 dah
smlm mil ckp arfa nk ambik puting afrina ahahaha
arfa2 kesian pon ada
tp bagus la stop puting x der la mulut bau busuk
tp kesian sbb arfa ada cobaan dpn mata
sbb ari2 tengok afrina isap puting kihkih
mcm aqil dlu x per dia sorang jew so 
huhuhu
be strong baby i know u can do it :D
 abang aqil pon stop umur 2 tahun lebih bulan 5
kebetulan plak waktu dorang stop puting neh sama hehe

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

wah arfa sudah big boy..
baru la ensem takde putingkan.
afrina tu ko mmg terpaksa bagi ek.
sian arfa tergugat tgk puting adik dia hehe

Nurhayati said...

wah arfa sudah big boy..
baru la ensem takde putingkan.
afrina tu ko mmg terpaksa bagi ek.
sian arfa tergugat tgk puting adik dia hehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review