Tuesday, June 3, 2014

♥ mak2 ahaha ♥

Posted by annapeje at Tuesday, June 03, 2014
Alhamdulillah dah sihat dari demam
mggu lepas mmg x larat sungguh
sampaikan aku mc n antar afrina pg umh mil
bkn aku anta la mr peje anta pepagi
dia pon mc x sihat tp dia jaga dabel A
aku tahap demam menggigil
mkn ubat berpeluh lega
pastu mula la lenguh sana sini
dgn selera makan pon x der
susu badan pon merudum ahahhaa ayat mcm perah byk sgt :P
aku mmg keje terbaring n tdo jew 
kalo ada afrina mmg x leh nk baring la duduk pon x dpt 
dia suh kita bediri or bejalan2 dlm umah
hebat tau anak2 aku neh
org ckp apsal ajar or manjakan ank mcm tue
abistue x kan nk biar dia dok menangis meraung 
aku dah cuba if dia nangis biar jew
lagi biar lg teruk org dengar mcm kene dera
aman ker kalau anak dok meraung2 huhu 
tue sbb aku kalo sakit time ada ank kecik 
kesian kat dorang sbb yg abang2 sure dah aku abaikan
dlu2 kan masa aku kecik
slalu ckp kat mak or bsing2 la ahahha
mak neh asik nk tdo petang jew 
suh org sikat rambut ke letak ubat krim kat tapak kaki ker sbb 
kaki mak pecah2 teruk sbb dlu lantai simenkan
pastu mak tros dengo tdo
x pon sambil2 layan hindustan mak tdo
skrg hamik ko ..aku pon dah jadi camtue ahahha
nak plak kalo meriba afrina tdo
dgn aku tersenguk2 sampai aqil gelakkan2 :P
buat keje pon sama semua nk cepat2
skrg aku kalau kat umh makan laju2
buat keje pon laju2
tue kadang dok ckp cptlah afrina membesar
cptla afrina berjalan ahahha
sbb dia punya suh bedukung tue mmg sehari suntuk
org sampai mcm x percaya tp tue la realiti afrina neh 
dia suh aku dukung jer hari2
duduk jew melalak ....mak ko neh sampai dah sakit2 tulang belakang tau
dah la berat dah cecah 7.4kg
apa yg dlu mak aku buat skrg aku pon buat ahahaha
dah rasa mcm kembar mak plak :P
owh aritue aku pon tekujat sbb slera aku mkn nasi
mcm org keje buruh ahahhaa
bkn takat mkn nasi makan apa2 la
neh jew aku rasa mcm dah back to normal
maybe lps demam dengan sakit tekak lg

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

bila kita byk pakai tenaga
mmg makan pun melantak tak ingat
aku pun cmtu weh
zaf tgk pun terkejut
sbb aku mkan byk dari dia haha

jadi mak2 camtu la kan.
priority kat anak2.
aku rasa aku dah mcm hantu kak limah kat umah hahah
esok anak2 dah besar
ha baru la leh fokus kat sendiri plak hahahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review