Monday, July 7, 2014

♥ pasar ramadhan di shah alam ♥

Posted by annapeje at Monday, July 07, 2014
 afrina tengok jew kakak kasih
 tengok maklong plak ahahaha (afrina kaki jgn nk gemuk sgt bole ahaha)
 ha aqil cpt pilih nk beli apa kat gerai maklong ahaha
 pakcik paeh tengah bz menggoreng tauhu
smlm kitaorang pg melawat maklong 
sbb dia meniaga tahun neh kat pasar ramadhan kihkiih
bagus nanti bole kasi doet raya lebih tau ahahha
maklong jual tauhu kukus goreng sedapppp
menyesal x beli yg frozen punya
maklong ada  buat yg frozen juga so bole la makan time sahur
sampingan2 maklong jual cream caramel neh pon sedap x hanyir
ada puding laici n kuih sagu
puding laici x mkn lg
sagu mmg x suka so x beli
ikotkan maklong dia nk kasi free
tp mr peje bayar juga sbb dia kan meniaga
kitaorang dtg jauh2 pon sbb nk support kakak sendirikan :D
gerai dia betul2 belakang dipalma hotel
mr peje kata nk pg lagi mggu depan
hehe mcm x pecaya jew
yer la sbb jauhkan 
smlm dah la dgn jln jem kaw2
pukul 7 baru sampai sana ahaha
so kitaorang berbuka dlm kereta jer kat tapak bazar tue
to maklong doakan agar bisnes maju
ada juga suruh dia buat pisang cheese huhu sdp tue terliur neh :P

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review