Monday, July 21, 2014

♥ soping raya lagi :P ♥

Posted by annapeje at Monday, July 21, 2014
Allah lebor nyer muka ahahha ...mari hantar abg aqil mengaji dlu
 sementara tggu aqil habis mengaji ..Allah somel sangat mikayla skrg neh

ahaha siap pegang tgn tue adik kakak
ngorat ank dara ke ngorat ice cream ank dara ahaha
dah siap buat part time abes semua kasut dia susun :P
neh namanya bapak mithali kihkih
Allah kita sebok nk soping dia pon sebok nk
anak dara sampai ketiduran kepenatan ker cik kak
paling menggoda califonia roll aumm nk lagi 
 amboi mcm kakak mithali gitue

afrina suka sangat sbb dia x der kakak ahahha eh mummy kan ada mcm kakak juga :P

sabtu lepas ajk mr peje pg carik baju raya mak kat curve
ckp kat mr peje lepas antar aqil kita pg la senang sket
ahahha
bkn apa arfa kalo abang dia x ikot dia behave sket
kalo x dia pon sama naik :P
abang plak dengar jerk nk pg rumah maklang dia
x heran pon nk ikot hahaha good2
sbb nk beli barang mak jew barang dorang dah beli
so ajk mr peje masok charles n keith
aku neh kalo dah masok banyak kedai mula la penin ahhaa
nasib baik la perunding imej ada
so dia la kene decide mana yg sesuai kihkih
tue baru beli kasut raya
baju raya x beli lagi uwaaa
dah la penin nk pilih
pening plak tgk regee uwaaaa 
bila la gaji nk bekepuk huhuhu
ada plak org beli lego raya
haish stress tau lari bajet mak ko neh dah la duit x bape nk bekepuk
tp mengenangkan dia jarang beli mainan
so belikan juga
ahaaa bagus jumpa bos lama kat situ kihkih
pastu singgah
mothercare kejap singgah beli kasut afrina lagi ahaha
yg aritue rasa mcm x best :P
igt nk bebuka kat sana curve jerk
tp maktok call mintak tolong hantar ke rumah kak lin 
sbb kereta dia rosak
dia nk berbuka kat sana so tros la join skali
so tepaksa la soping lelaju
nak cuci pandora pon x sempat :(
haihh pakai baju yg ada jerk la camtue :(( uwaaaa
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

wah beli kasutttt nak tgkkkkk
aku xbeli apa pun diri sendiri
raya pakai apa ada aje je
huhuhu

anak dara kayla tu cantik sungguh
besar dah dia

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review