Friday, August 8, 2014

♥ arfa turn 3 ♥

Posted by annapeje at Friday, August 08, 2014
 selfie
6/8/2014...abang arfa genap 3 tahun Alhamdulillah ...syukur sbb dikurniakan anak yg sihat comel ensem di mata mummy n daddy :D , tp abang no 2 neh banyak ragam ahahha kuat ngamuk kuat marah kuat sentap adoila...dan paling penting ank kesayangan daddy eh ker ank manja daddy ...dia sayang daddy dia lebih dari sayang mummy ahahha dia saja bg jeles la tue sbb mummy now dah ada baby gurl kihkih
sory yew adik x sambut lagi besday adik sbb now semua tgh x sihat...afrina dok poo2... adik ngan abang dok batuk selsema..mummy pon sama ...kang dok g mkn kat luar sah2 dorang oder milkshake :P or ataupon nk sambut besday semua serentak ahahaha jimat bajet tue wakaka ...lapon aritue mummy dah belikan adiah in advance legoland ahahaha hebat tak wakakka ....eh bkn legoland la adik tue lego ok lego ! jgn buat ayat sedih sbb daddy x bawak pg legoland lg kihkih ... mummy doakan moga muhammad Arfa Hail sentiasa jd ank yg soleh dan beriman taat perintah Allah dan sentiasa sayang mummy n daddy dunia akhirat dan jadi abang dan adik yg saling menyanyangi antara satu sama lain...mummy doakan moga dimurahkan rezeki supaya mummy boleh hantar adik pg skolah tahfiz ....tp tue semua cita2 jerk yang lain2 Allah tentukan insyaAllah :D
to arfa mummy n daddy sayang  adik muahhh2

ok dah betulkan tajuk wakaka

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

happy birthday arfaaaaaaaa!!!
moga jadi anak yg soleh dunia akhirat

kot yer pun ko sexsited dapat afrina.. jgn la ko letak nama arfa tu afra kat title hahahaha
sian dia tau :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review