Tuesday, August 19, 2014

Beraya besday

Posted by annapeje at Tuesday, August 19, 2014
Aritue mak n abah datang kl sebabnk tengok anak adik aku yang kat bangsar tue masok wad so lps tue kakak tros plan pg beraya rumah adik makk yg bongsu kat cheras ..so aku ckp jumpa kat cheras jer la tp sbb aku lambat so dorg gerak dlu pg beraya kat shah alam ...x dpt la potong cake reramai apa bole buat bkn rezeki dorg nk mkn kek maklong beli ahaha mmg aku x sempat la jumpa mak abah huhu nk wat camne hujan lebat pastu dok berenti afrina poo poo la jalan jem la ahahaha tq maklong belikan kek ahaha suprise sangat terharu kihkih kek pon sedap gila sbb ice cream padel pop rainbow dlm dia ....yerla kan besday i 10 ogos ...tq juga tuan umah siap hidang makan nasi gulai tempoyak fav oke hehe nasib x hirup kuah ahahaha
4 org skali tp yg lagi dua blom sampai nama aqil x letak plak maklong ahaha 
payah betoi nk begambo ngan demer neh 
dgn kazen ...mak2 jer la posing :P 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

comel giler kek, suka sbb kalerfulkan. nak beraya umah ko sabtu ni.. sekian haha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review