Friday, August 15, 2014

Sambut belated besday arfa

Posted by annapeje at Friday, August 15, 2014
Kesian arfa lambat sambut besday dia huhu plan nk mkn kat luar tp Kalo dah semua x sihat camnekan dah la afrina baru la smlm start ok tak poo2 banyak Kali legaa ...daddy kata sambut kat rumah maktok meriah sket so decide beli cupcake ...kalo cake kang x makan sangat pastu beli KFC ...kitaorg lambat juga la sampai sbb pg bedinner besday dlu ahahaha ....nanti next year kita sambut kat luar yee arfa ...arfa neh kalau bawak makan kat luar puashati sbb dia pandai enjoy makanan...abang enjoy main jew huhu tue kalau sambut kat TGI sure hepi sbb staff2 reramai nyanyi...kat rumah maktok pon dah mcm gembira semacam time org nyanyi besday song tuk dia hahaha nak upload video x reti Sgt sbb blog guna fon huhu hepi besday arfa hail anak mummy yg manja Dan garang moga jadi anak yg soleh tau....Doa bebyk moga sentiasa syg mummy n daddy
Beli cupcake kat bisou bangsar village Ambil Oreo ,red velvet dgn blueberrie
 Gembira sangat hahaha











 
 Arfa mkn sungguh sungguh sangat
 
dah knaper arfa oii asik terjulur jew nk amik gambo pon payah :P

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review