Friday, September 5, 2014

♥ Bob Republic ♥

Posted by annapeje at Friday, September 05, 2014
dear beger beef n beef  bacon ..mr peje ingat deer beger ahaha
arfa patut belikan dia chicken beger tp mcm dapat lamb jerk ahahha
nasib arfa makan tanpa banyak soal tp sian dia charcoal bun dah habis 
selfie dengan afrina ..sangat gud gurl oke dia bole pg supper ahaha 
abang arfa kedebob 
ahahhaa chill sangatkan tp afrina sian x leh makan lg hehe 
r
  ribs n nachos sedap cuma daging dia liat ahaha
 
hari cakap dengan mr peje rasa macam nk makan beger tapi nak makan kat luar ahaha sambil layan teh or kopi tarik tros dia ckp jum try beger bob republic nak x ? huhu dia kata kawan dia pegi cakap sedap...mak oke jew..lagipon x jauh mana dekat manjalara jew google sesiap kat rumah hehe...memula tue telajak kedepan rupanya dia dekat bulatan yg pertama tue...senang jer cuma dia dalam kawasan rumah yg berguad berpalang so mcm eh x kan kot dalam kawasan tue hehe masa kitaorang sampai x ramai orang lagi baru 2 3 meja jew lepas tue baru la ramai ...bagi aku ngan mr peje semua sedapppp kecuali ribs sbb liat tapi perapan sos n nachos dia mmg terbaek la rasa mcm makan kat tgi hehe... ada juga terbaca review orang ckp mahal la ...x sedap la tp bagi kitaorang sangat sedap la pasal harga tue aku rasa mmg murah kot mana ko nk dapat ribs murah kalau makan kat tgi ke chilis ker mana ko nk dapat harga rm14 x tau la plak kalau ada tempat lain yang bole bagi harga makanan western semurah itu mmg la x kenyang sbb 2 ketul jew..nak plak ribs mmg x banyak isi huhu maybe dia x biasa makan ribs kot eh ahahha so sesiapa nk try tue neh alamat dia

Bob Republic Menjalara 
(hadapanRestoran Spicy Kitchen)
Jalan 3/62, Bandar Menjalara, KL 
dibuka: 5.30pm - 1.00am tutup setiap hari selasa

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review