Wednesday, October 8, 2014

♥ Aidiladha 2014 ♥

Posted by annapeje at Wednesday, October 08, 2014
 
arfa tersenyum simpul disitu  mcm ank dara ahaha..abang aqil jd cameraman..daddy tgh park kereta haha
 hui sedap nyer...neh yg rasa nk try masak kot sedap mcm kawan mak masak hehe ...
stew daging n roti baguette
 
afrina ballerina ahaha hobi terbaru suka bawak kereta 
daddy dgn 3 stooges haha  
 
maktok masak rendang ayam n ketupat kacang
hoi sedap la nk suh maktok repeat buat ketupat lagi
mak suka oke makan ketupat tp family mak x der yg buat
biasa dengan lemang jew
nasib la ada mak mertua org kedahkan haha
raya qurban tahun neh x kemana sbb mr peje keje
nk pg beraya rumaj farah pon x dpt huhu lama x jumpa dia
dah la tue mak farah masak kek carrot sdp haha
so kami just beraya umh maktok
lepak2 japs mkn ..x sempat pon tggu along n family sbb dorang lambat
sbb baru sampai dari jb pukui 2 pg
mr peje kan keje kat australia :P (waktu kerja australia jerk pon)
jd anggap la mcm beraya di perantauan ahaha 
dah la mak haku tue drama ckp tahun neh x masak apa2 la konon 
sbb x balik  beraya
skali 3 ekor ayam oke ..oke bye aahahaha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

Arghhh nak makanan raya jugak huhuhu.. Mak aku pun ckp xmasak masa sblm raya, skali adik aku wasap penuh atas meja. Huhuhuuu

Ala xpe la mrpeje keje, walaupun overtime kekonon kt australia but still dia dekat je kan kan kannn tetap bawak ko gi makan sedap2.. Hihi

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review