Friday, October 3, 2014

♥ Bermalam di M Suites JB ♥

Posted by annapeje at Friday, October 03, 2014
otw nak pg jb wehuuu
yeayyy dah sampai hotel neh bilik mummy n afrina hehe
neh ruang tamu besar gilakan ahaha
neh bilik daddy n rfa n aqil ...arfa sekatil ngan daddy
aqil cakap neh boys toilet :P
neh ruang dapur mcm rumahkan kicthen kabinet byk ruang
neh gurls toilet oke lg best ada bath tab ahaha
 sinki pon nk ambil ahaha tp best la toilet luas :P
lepak2 then g berenang ...sbb aqil dah zikir2 nk mandi kolam :P
afrina fisrt time mandi kolam amboi mcm pro ok dia berenang tp daddy pegang la ahaha
gaya jerk lebih :P
arineh ahad lps lunch nk g berenang lagi huhu
check out time...tq mr peje ambil gambo paling terhebat kahkah

percutian pendek ke jb 2 hari 1 malam huhu
neh pon pegi sbb mil ajak pg kenduri rumah bapak saudara dia
neh ank dia yang last kahwin
so aku pon mcm ok la sbb lama ooo x pg jb ahaha
kitaorang duk kat m suites jew 
mil n fil duk kat umh bapak saudara dia
kitaorang malas sbb ada anak kecik neh leceh la
dah la rumah kenduri paham2 jerk la
ajk mil n fil duk hotel skali dorang x nak
yer la orang tua-tua nk menyembang ke apa ker 
kitaorang bertolak pg x pagi la ahahha
nasib la jalan x jem sangat dalam pukul 8.30 gerak
pukul 2 lebih kot sampai
maklom asik  behenti2 :P
sampai umh pengantin pon dah x der orang
sbb dorang ada buat makan2 sket sbb pg tue nikah
 malam kenduri sanding kat Cultural & Sport Club JB
huhu citer sedih sbb x dpt mkn nasi minyak ahaha
kebetulan pengantin pon menginap kat M Suites
so kitaorang pg gerak skali la nk pg tempat besanding 
pastu dorang stop kat stesen minyak
mr peje pon silap x tanya dlu sblm isi minyak kan
sbb igtkan jauh lg rupanya sblh stesen minyak jew
dah kitaorang terlepas simpang
pastu nk cari uturn dah telajak sampai skudai :P
4 kali pusing baru jumpa tempat kenduri ahaha
bebudak pon dah tdo gerak2 x nak bangun
dah la guard kat club house x kasi paking dalam
kitaorang dah hangin2 sbb dah la telajak jauh 
ngan bebudak tdo lg
aku turun kejap anta afrina pastu nk amik arfa n aqil plak
tp sbb dorang x nak bangun
aku ckp kat mr peje kita blk hotel jerk la
tapau bege king uwaaa sadiskan ahaha
nk mkn sedap2 pon x dpt la mana nk jjcm bebudak pengsan sbb 
mandi kolam siang tue huhu mmg bkn rezeki la
kalau ikotkan makanan byk lg n tempat kenduri tue ramai jerk org lagi
 mengenangkan payah bebudak tdo 
anggap jerk la pg bercuti kihkih
owh masa otw g jb nampak la jpo huhu
tp x singgah pon sbb duit x der pon
mana nk pindah lagi nanti kan lain2 kali la kita singgah oke
takat nk pusing2 tgk mak mmg mls dah la nk hangkut bebudak
kalo nk soping ok la kot :P
kitaorang pg neh pon sewa mpv sbb selesa tuk semua orangkan
kalau nak naik pesona i tue mmg x selesa la
mr peje nanti lps pindah neh bole la plan g cuti2 bwk mak abah g kedah hehe


0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review