Friday, November 14, 2014

♥ Fatin Afrina ♥

Posted by annapeje at Friday, November 14, 2014
 
cpt jer masa berlalu ahad neh 16/11/2014
dah nk masok  10 bulan dah ank dara mak sorang neh
anak dara yg gebu neh anak manja mak sorang 
maklomla abang2 kan manjer daddy
dorang x manjer dengan mummy sbb mak kan garang
wakakaka
afrina pon skrg kalo mak marah tros nangis haha
budak gebu neh skrg mcm2 nk makan
bubur x nk makan dah
amik ko skrg mkn nasi ngan sup ayam
tp bubur mcd pon dah mkn maktok suap
kentang tue mak sendiri suap
sbb bila bagi biskut dia baling :P
jalan mcm biasa belom lagi 
tp bole bediri lepas tangan
kalo kita suruh clap hand
dah pandai dah ...sbb mak suka nyanyi lagu tue hari2 
kihkih lagu tue jerk yang senangkan :P
kalo pepagi anto kat maktok mula la ngamuk
campur menangis setaip hari...nampak manjer sangatkan
time nk blk rumah laju jerk dia babai maktok ahaha
siap babai laju2 kihkih
kalau kita suh dia babai dia paham dah so dia akan lambai2
pg td masa nk hidupkan enjin kereta
ada la sekor ank kucing kelabu
bukan main dia suka 
sementara tggu daddy n abang2 keluar rumah kasi la dia main2
dengan ank kucing tue suka sangat
pastu bila masok keter sampai nangis2
sbb nk main dengan ank kucing huhu
ckp ngan mr peje neh kalau bawak pg farm in the city sure dia suka 
nak plak main dengan arnab yg gebu2 mcm dia tue ahaha
dah pandai main dengan abang2 dah
main kejar2 keliling rumah...dorang belari dia kejo sambil merangkak
letih mak jemah nk kejo...tp kurus nyer x ahaha
afrina paling suka main dengan aqil sbb aqil x kasar mcm arfa
sbb abang arfa nehkan notty n kuat jeles
suka tarik kaki ke tangan afrina
x pon dia penyetkan pipi adik dia la ..cucuk mata adik laa
eh kadang kita terpanggil adik dia arfa dia marah ahaha
dia kata i'm arfa la hahaha maapla nama arfa n afrina kan lebih kurang :P
word fav afrina skrg babah abah ...ahahaa 
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

gebunya anak dara ko ni weh.. bak sikit putih tu.. arfa n afrina mmg muka sama versi boy girl je hehehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review