Wednesday, November 19, 2014

♥ Saba cyberjaya ♥

Posted by annapeje at Wednesday, November 19, 2014
 
i makan nasi sbb lunch x makan nasi kelaparan
mr peje diet makan falafel jew 
ahahha jgn tertipu sbb mr peje dia mkn lambat
tp mak share makan nasi separuh dengan dia ahaha
neh balik kerja aritue tros ajk mr peja mkn sbb kelaparan 
aku nasi arab neh makan 
tp mmg x larat nk habiskan wpon oder portion kecik jew
lama kot x mkn kat saba neh
kebetulan terjumpa laks member lama
dia pon tgh pregnant ank ke2
boboi gaks rupanya senasib la ahahha
cuba lg tahun dpn kihkih
act nk mkn kat sanaa..nk tayang kat staff dia
husben i neh orang arab juga tp ...
arab hidung beso wakakka
mr peje kata kuang hajooo ahahaha
aritue oder kopi arab
sedap juga wpon memula mcm rasa herbs gitue
eh masa paking tue kan nampak MPH
dpn saba ...ala kedai baru bukak yg ada tune hotel kat cyberjaya tue
ada homyst ..hehe slalu pg kat sunway gizza tue
ada steamboat , ole2 bali , the loaf , fish manhattan ( bole la nk mkn brownies sizzling :P )
ada coffee bean eh seronok plak mcm x sabar nk pindah sini ahaha 

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

xpernah makan kat saba.. kena try ni. ahkak terkezut baca bila mrpeje diet hahaha.. kelip mata 100kali

annapeje said...

yati..nanti ko mai sini kita pg mkn ada sanaa pon sedap hehe fish manhattan pon ada wakakka

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review