Wednesday, December 31, 2014

♥ afrina ♥

Posted by annapeje at Wednesday, December 31, 2014
 
hi uolsss rindu afrina tak ???

waktu neh sikecik neh dah start dedar badan
tp gigih bawak jalan ke ioi kan sebab sikecik neh pon kaki berjalan
just like mummy n daddy kahkah
baby next month dah nak setahun huhu
so balik dari ioi hantar 2 orang otomen dulu
sebab sorang dah kerasukan nak minum susu n tido
sorang lagi kerasukan lego :P
pastu tros pegi ke klinik Ibnu Sina Cyberjaya
mak suka klinik neh sebab x ramai orang
n alhamdulillah ubat dia bagus
doctor kat sini pon bagus n ramah tamah tak menyombong
afrina la kelakar doc siap puji ..eh baby bagus tak takut doctor
siap doc pon panggil kita mak ahahhaa mcm klaka
eh x klaka ker :))
doc kata demam tinggi sikit
tapi takder kasi ubat bontot
cuma ubat makan untuk demam ,antibiotik , batuk n selsema
alhamdulillah semalam dah sihat lega oke
dah la bukan main susah nak kasi afrina makan ubat
tepaksa la penyekkan pipi dia 
sampai dia merajuk merajuk tak nak tido dengan mummy dia 
demam pon bejangkit dari arfa 
arfa lagi hebat dia offer ubat sumbat bontot jerk
kalau suh makan dia sembur balik
lepas tue dia cakap
i don want eat mimisen
i want daddy put at my bontot 
pastu pegi lari ambil bantal tutup mulut dia :P
macam-macam peel tau
back balik to afrina...mak rasalakan dia demam
sebab dia nak jalan laju rupanya
dah mcm nk belari dia bejalan wpon x stabil sangat ahaha
semalam bole dia panjant tangga sampai no 3
tetiber dengar arfa cakap
" why afrina can do "
bila toleh tgk dah 3 anak tangga dah
apa lagiii berlari pegi ambik dia
huhu now gigi dah ada 8 batang ok 4 bawah 4 atas
gigi ikot daddy la gigi jarang ahahaha
 

1 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

Wahh nak setahun dah si bambam ni . Ce carik pic yg dia senyum sket plish. Susah sgt ni nk nmpak pic senyum..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review