Monday, December 29, 2014

♥ ioi City Mall Putrajaya ♥

Posted by annapeje at Monday, December 29, 2014
acu & afrina dekat index living mall 
tengok tue dah buat mcm rumah sendiri...kecoh jerk bangla guard tue 
orang nk test katil tahan ke ..ada paham ahaha 
best kan ahaha 
tunggu acu soping kat H&M 
cute x hehe 
beli hair clip tros pakai baru la mcm gegurl daddy cakap huhu

hari sabtu lepas bawak mak lunch kat ayam penyet mana tah kat puchong perdana kot
ikot maklong yang bawak :P
kemudian ke ioi sebab
troskan misi mencari beg sekolah , underwear dan stoking aqil
untungla arfa pon dapat beg sekolah ahaha
sbbkan dari puchong so mr peje kata ikot skve
pastu dah nak sampai ioi dia pon konpius nk masok ioi macam mana 
ahahha
so dia masok exit nak ke putrajaya
dah plak jenuh pusing balik nak ke ioi
gasak la janji sampaikan kan :P
parking masih free syukur sangat ...nak ke vallet parking tue x kuasa la mak
kita bukan orang ado-ado kihkih
besar ioi neh lenguh kaki ...singgah living index dulu
mr peje kata adik beradik ikea huhu
wowie best sangat ...so next time tak yah pegi ikea
tapi kene juga pegi kot sini x der meatball hehe
mr peje tengah survey2 nak beli tilam dan katil
dan yang pasti dia kene test dulu kuat ke tak katil tue ahahha
tapi beli nyer tatau la biler plak kahkah
duit sekarang asik x cukup jerk :(
mak dah terbekanan dengan meja makan dengan kabinet laci
hadoi nasib la duit tak berduit kalo x habis aku borong :p
then baru misi mencari beg sekolah
kat dalam parkson tue
singgah sox world beli underwear dan socks
sempat singgah kedai lego
mr peje kata murah-murah...dia tak tau yang wofi dia stress jerk tengok
makin bersepahla kat rumah tue nanti grrr
anak dara tue act memang x sihat
masa tue hidung pon asik meleleh badan pon dedar jerk
bad mood pon yer mana nk kat orang lain
kesian acu x dapat soping baju...nasib seluar sempat
aqil pon dah bezikir-zikir nak balik penat  kot campur x sabar nak main lego :P
arfa dah pengsan tido dalam stroller
daddy cepatla ambil stroller kat rumah maktok
x larat hokey nak dukung afrina debob
sebelom balik singgah paparoti
lapik perot n hilangkan dahaga tue pon besilat dengan dorang neh
dengan enpon pon x der bateri huhu
so far ok juga ioi neh macam macam ada
dengan parking free lagi sebab baru buka kan
nanti nanti kita datang lagi yer :D
almaklomla dekat dengan rumah kihkih 

4 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

Uwaaa bestnye dh pergi.. Bila la nk smpai ni.. Teringin gak nk masuk index living ni tp ada yg ckp index living lagi mahal dr ikea.. Btl ke?

annapeje said...

yuyuy...hurm tgk smlm mcm lebih kurang jerk barang pon mcm lebih kurang sama hehe

yuyuy akley said...

Ohh yeke.. Iskk iskk bila nk poie ni!!!!!

Lynn Hamzah said...

lum sampai lagi...hihihi...

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review