Friday, December 26, 2014

♥ misi mencari baju sekolah ♥

Posted by annapeje at Friday, December 26, 2014
bruschetta 
bbq beef taco stack 
wicked chicken kongsi dengan acu 
afrina bole habiskan 3 cichken finger dengan fries yg banyak oke 
sangat baby food monster agagaga 
 
payah betoi nak kasi dia pakai baju asik nk belari stress mak
dengan mulut potpet potpet :P 
pakai sock tp alamanda panas hokey ahaha ekon rosak kot :P 
belikan kasut sarung jerk..tengok tue suh dia test kasut adoila
nasib dia x lari satu alamda nk test kasut tue ok ke x :P  

Alamanda la mana lagi kan dekat dengan rumah kihkih
nasib dpulze x der jual kalo x mmg mak pegi situ jerk 
sampai jerk alamanda tros ke parkson belikan baju dan kasut kat situ
baju mr peje pilih jenama canggih
sbb kualiti dia bagus dan lasak
dulu masa sekolah pon pakai jenama canggih
sebab bila beli jenama cap ayam neh
naik basikal kain tros jadi kain belah ahaha
belikan aqil 3 pasang sebab lagi 2 hari dia ada pjk
kasut mr peje tak bagi beli yang zap on
dia kata leceh nanti aqil tue neh x reti la itu x reti la
so mak ikotkan jerk la tak membantah
yer la dorangkan sesama lelaki
lebih memahami :p
afrina skool esok mommy yg pilihkan oke
aqil sebelom neh dia cakap nk beli beg dekat dalam kedai
super hero
tapi ya ampun mahai giler sampai 300rm
so memang x beli la kalau takat 150 tue mungkin la bole
dipertimbangkan huhu
memang cantik beg tue sory aqil 
nak beg sekolah jerk beli la yang lain
daddy kata nk bawak pegi ioi hehe yahooo
dah setel beli kasut dan baju dan kapur kasut ahaha 
baru pegi isi perut
sebelum tue aku g solat dulu
eh best la surau alamanda sekarang
sejuk berekon bersih dan besar
mr peje ajk dinner kat tgi
tp sebabkan krismas ala carte sampai pukul 6 jerk
frust mak ...sbb set menu neh bole la
setakat dessert pon secoet
aahaha
bebudak mcm biasa la makan spegetti dan chicken finger
aku ngan acu share la sebab kang oder sorang satu
memang senak nk habiskan
seronok sangat pegi alamanda
tgi pon x ramai orang
masok parkson pon x der la sesak2
mcm kita pg ou or curve hehehe

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

Hahaha nampak sgt muka ko stress pakaikan aqil baju.

annapeje said...

ahaha tau x per

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review