Friday, December 26, 2014

♥ Senandung malam bagan lalang ♥

Posted by annapeje at Friday, December 26, 2014
 
tengok tue dah ngamuk
 
makan bahulu sbb kelaparan
 
hui gelap ahaha
 
muka muka kelaparan 
 
landing atas meja plak nasib x kene makan 
 
gerut2 msak 3 rasa tp satu rasa jerk yang aku rasa ahaha
 
tomyam seafood wpon cerui tapi nasib la sedap
 
udang dan sotong celop tepung..ini mmg sedap mak suka hehe

 
sup sayur bebudak bole makan
 
siput buluh
ketam bercili 

semalam bawak mak abah makan dekat bagan lalang
sesekali mak abah datangkan
so kita plan la bawak dorang jenjalan
bkn selalu kan
tapi kali neh adik yang lelaki tue open table
tenkiu la aril ...total semalam rm400
tapi agak tak puas hati sebab semalam sampai pukul 7.30 
pukul 10 baru dapat makan ahaha
semua dah hangin2 campur masok angin sebab lambat  makan
bebudak dah merengek2 kelaparan
suh  mr peje beli bahulu panas2 kat situ buat lapik perut
pastu dah x tahan lapor suh mr peje belikan beger tuk arfa
kesian arfa x makan nasi sebab dah makan beger 
ahaha kejadian terjatuh dalam selut berlaku'
musim hujan kan jadi tanah kat situ ada yg jadi berselut
ntah macam mana arfa dok ralit main tembak-tembak buih sabun
sekali sedar sedar dia dok nangis dalam selut tue terduduk 
mak speechless ahahaha
daddy dah ngamuk dah stress lapo pon yer
mencuka jerk muka dia siap arfa kene marah
ada anak kecik neh memang mencabar kesabaran kihkih
aku memang jaga afrina jerk
dia kalo nampak mak dia depan mata 
mmg meraung la kalau orang lain ambik
mengada sangat ahaha
arfa dgn aqil behave sikit lepas daddy belikan pistol lampu lampu :P
semalam makanan kurang la sedap sebab orang punya la ramai
dah dapat meja awal makanan plak lambat
rasa macam serik nak pegi
tapi mana tau pegi lagikan ahaha
maybe kena pegi awal
semalam pegi lambat sebab hujan lebat sangat huhu
apapon enjoy juga la makan 
sebab bukan selalu dapat kumpul semua
inipon pakcik fareez takder sebab dia keje kat ipoh

p/s kita kat sini mkn sedap2 teringat mangsa2 banjir makan apa yg ada dan ada yang takder makanan nk makan Allah sedih x sanggup nk pk kesian kat baby dan bebudak kecik :(

1 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

2 jam tggu makanan? uwaaaaaa.. kalo mak silap2 haribulan laki ajak balik je tu kikikiki... iskk tp nmpak sedap ketam bercili tu... aishh ada anak2 ramai ni mmg selalu berangin je time makan kat luar kan.. hahahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review