Wednesday, January 7, 2015

♥ PastaExpressMalaysia ♥

Posted by annapeje at Wednesday, January 07, 2015
 
Apple Butter BBQ Chicken
 
D.Fried Chicken Chop
 
neh alamat n harga dia ..agak mahal tp sedap n portion pon besar
so bagi aku mmg puas hari la 

dah tak duduk KD neh mengagau la juga nak cari kedai makan
duk kd senang mcm2 ada ahahha kedai mkn byk fast food dekat dengan rumah 
tp duk nusaputra neh ahaha kurang la sikit n jauh sikit dari rumah huhu
so kira mcm proses mengcari kedai makan yg berdekatan dengan rumah
al maklomla mak neh payah nk masak sangat
tak selesa kalau nak memasak ada budak begayut kakt kaki :P
melambatkan keadaan jerk ada la stress pon yer
kang tak pasal hangit ...dah la tak pandai masak
kang lagi x sedap masakan i ahahaha
tapi sedap la nak plak apple butter chicken tue
sos dia rasa mcm sos dekat TGI tau hehe
ayam pon sedap perapan cukup perasa lembut
mash potato pon terbaek..afrina pon suka 
chicken chop mcm biasa la tp portion besar so macam aku neh 
mmg boleh share dengan aqil n afrina
owh arfa takder dia bercuti rumah maktok seminggu :P
sayur dia pon sedap ...cukup perasa ckup celur 
lain kali bole try pasta dia plak
aku x pegi pon just duduk rumah jerk
lenkali nak try makan kat kedai plak hehe
barulah happy kan afrina
budak kecik tue lagi la skrg neh asik ajak berjalan jerk kejenya
mengada tau ...kita duduk rumah dia melalak 
buat buat stress...stress kita neh dia tak pk :P
nanti kalau mak abah datang
bole la bawak pg sini pulak hehe

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review