Monday, February 16, 2015

♥ Baby MJ Majlis Berendoi ♥

Posted by annapeje at Monday, February 16, 2015
 
ala gambar camerakan dah plak lightting suram...mommy n baby MJ
daddy n baby 
 
cantik buai ...cute n simple
 
neh tutup lampu ..tp sbb mr peje ambik gambarkannn
 
payah kalau gelap neh begambar plak dgn orang yg cerah ahaha

sabtu lepas dapat jemputan dari fena 
huhu dia dah ank satu ..aku dah ank 3 hahha
dulu masing2 bujang n kurus kahkah..masing2 keje kontrak 
alhamdulillah masing2 dah jadi staff tetap n masing masing dah ada anak
fena dia buat majlis dekat rumah mak dia di bukit jalil
tq fena jemput we all sekeluarga
siap ada cendol n soft ice cream
aqil apa lagi ulang sampai 2 kali 
dah la masa tue x sihat muntah sekali dalam kereta
balik rumah pon muntah lagi 2 kali
tah apa la tue salah makan kan
baby Maryam Jameela neh amboi garang sangat muka ahaha
aritue lahir puteh melepak now dah jadi gelap sket
kejap ikot daddy sekejap ikot mommy hehe
debob tau pastu rambut dia amboi lebat betul
nanti next year bole kawan dengan afrina tau
dorang neh sebaya cuma sorang awal tahun sorang hujung tahun 
tue yang sorang dah jadi baby tua hehe
baby MJ moga jadi anak solehah tau
n sayang mommy n daddy sampai dunia akhirat
tq firna sbb sudi menjemput

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

sbb mrpeje amikkan.. paham sgt perasaan tu.. sama la cam zaf. dia main tekan je, bukan nak tgk betul2 menyampah.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review