Thursday, February 12, 2015

♥ Bersukan ♥

Posted by annapeje at Thursday, February 12, 2015
 
hahaha gelak sakit perut dlu n kesian dekat baju tue kihkih

semalam ada plak yang wassap kat group
memang tergelak gelak la time nak tido 
time tue laki mak x balik lagi
dia sambung kerja balik kat opis
ingatkan dia dah pengsan after main bola hahaha
yer la memula i dah warning dia
kalau balik rumah ngadu sakit kaki ke sakit belakang ke
pastue bebudak tue kene marah siapla
sbb bebudak tue kalau nampak  bapak mula la 
nk bedukung la beriba la pelok la apa la
dengan mak memang dorang x layan huhu
bukan x nak bagi semangat kesukanan
tapi  kalo x jaga makan pon buat apa kan
semalam tetiba terjaga sbb afrina nk susu
tengok2 laki dah ada sebelah nak pg bancuh susu
so sempat la berborak sebelom sambung tido balik
dia kata menang no 1 
wahahha hebat mcm x percaya gaks
kot la mlm td aku mimpi ker dengar dia ckp kihkih
mr peje kata nanti ada game lagi main dkt stadium yg kat kl tue
amboi bang jauh sangat ahahha
semalam dia lawan dengan TM CYBERJAYA
lawan suka suka bkn lawan yang ada piala 
mr peje kata smlm dia jd goal keeper
yer la x kan jadi striker plak bahaha
ok keep it up darling
moga lebih fit sikit ...buang perot tue jerk i tak nak 
x yah kurus pon xper ...kuwus x sedap pelok x gebus muahahha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

konpem la menang.. susah tu nak bolos gol peje.. hihihi teruskan semangat kesukanan itu.. leh masuk team zaf ni.. :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review