Monday, March 30, 2015

♥ Dinner with maktokn babah ♥

Posted by annapeje at Monday, March 30, 2015
 
menung apa la tue hehe
 
afra nk minum air dahaga
 
tengok anak dara sebok nk tgk menu :P
 
sempat snap yang neh jerk lps tue bateri mampos ahahah
 
mintah ihsan mr peje ahahaha 
 
afrina jgn nk cembang sangat bole tak...aqil enaf la nk tayang gigi ko yg rongak tue :P
 
afrina dah mcm puffer fish ahaha

balik dari rumah mid pegi umh maktok plak
sbb mr peje ajk dinner ngan maktok n tok abah 
kat hadramawt curve
lama pon x kuar  makan dengan dorang
kebetulan plak akak nina cuti tapi dia kuar dengan kengkawan
so dia just datang kejap jumpa maktok
masa tue dia datang dengan kawan dia fatin
amboi arfa sampai tersenget2 mata tengok fatin
miang ko ekkk mata pandang fatin jew ahhaha
mentang2 org tue cun
malam tue ramai sbb ada yg sambut besday party
so kene menunggu gaks la nk dpt meja
kalau nk makan kat curve neh
make sure datang awal kalo x mcm neh la 
semua restoren penuh
kalau bulan puasa lagi hazab oke
aku x makan nasi malam tue makn mix grill
ya ampun sedap giler hehe
mr peje pon cuma order roti ngan fahsa diet la kan
tapi anak x habis makan nasi dia la makankan kihih
tue pon dah share tuk 3 beradik sepinggan
maybe nasi plak mmg byk sepinggan
tok abah ngan pakki order nasi
habis makan
maktok order chicken grill
x habis tapau separuh
pastu aqil mcm biasalakan
order dessert tue wajib sangat
aku dah bebel bebel sbb ice cream plak
skali eh sedap nyerr ahahah tros share mkn dengan arfa
hehehe...acu ko geget jari la siapa suh ko balik ipoh kahkah
konon nk tayang kat dia g cameron makan strawberri 
penyudah mak pon makan ice cream strawberri oke sdp plak hehe

 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

tak pernah lagi makan kat hadramawt.. wah wah lama tak gi makan kat curve kan hihihihi

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review