Wednesday, March 11, 2015

♥ Fuel Shack @ayaer 8 Putrajaya ♥

Posted by annapeje at Wednesday, March 11, 2015
 
bakal pengantin yg berseri dgn jerawat ahaha stress la tue
 
 kaunter bayaran
 
dedua order sama patut order la lain lain patu kongsi2 ahaha
 
original shack
 
me n bakal perantin..tp apsal mak lagi glowing dr ko lala ahaha

neh mggu lepas neh
ajk lala teman amik ic yang dah siap
tapiiii sebab ada orang slalu punggah wallet n henbeg mak dia
jadi mak dia x jumpa mana pegi ic sementara
tp sebenarnya ada tercicir dlm kereta
afrina neh kan nk kene babab tau huhu
dah alang2 ke sana so ajk la lala try hehe
neh yuy la neh cakap nk pegi sini
tros mak teruja nak tau ahahaa
tapi x menyesal pegi 
sebab sedapppp
nanti nak ajk mr peje legi la hehe
nk try ayam goreng dia dengan hotdog mcm shedapp jek kan
hehe
harga pon x la mahal sangat n x la murah sangat
sebiji beger dari 14 hingga ke 18 kot eh lupa la plak
tapi agak besar la juga bole share2 gitue
neh pon amik ko sengkak pewot nk habiskan kan lala kan
ker kita  neh dah kuwus ahaha

3 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

Benci benci
Jauh sgttt

annapeje said...

siapa aku ker fuel shack yg jauh ahaha

yuyuy akley said...

Ooii apa ni apa ni.. Mak pun xpergi lagi!! 😭😭😭😭😭 sampai hati mu! Sampai hati! Hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review