Monday, March 2, 2015

♥ Jenjalan ke Ikea ♥

Posted by annapeje at Monday, March 02, 2015
 
amboi semua kusyuk makan x toleh dah ... nak plak bapak x lunch lg kesian ..ala kitaorang pon semua mkn bubur jerk tau...tp bapak kepenatan pagi dia ada game bola ahahaha
 
acu ...neh kadang geram kadang sabar jerk la adik ahahaha ank bongsu mmg byk kerenah sket kan

 
annapeje & afrinapeje
 
satey ayam penyet neh knaper ko sedap dah terliur
 
anak dara terpaling mengada skrg neh
 
jumpa skoolmate dari sekolah rendah sampai men
 
tah apa la dia nk ukur tue
 
basahkan tekak masa neh dah pukul 10 malam dah

ari sabtu plan nk ke ikea nak survey2 barang
pastu has pon nk kirim 
amboi as neh mcm ada insticnt jew kita nk pg sana
tapi maap la x dapat nak beli apa2
keluar rumah pon lambat
mr peje neh haaa penat sangat main bola
sampai ank pon skip pg kelas tekwando :P
sampai ikea pon mmg kui 7
so orang ada la hazabbbb nk Q
mak hokey jew tp sbb mr peje dah kelaparan so kita g mkn ayam penyet dlu
melepas nk makan meatball uwaaa
dah la dah lama x makan
dah la jauh dari rumahkan sob sob sob
dah makan lelaju pg ikea balik nk survey barang
masa tgh jalan tue ada org dpk panggil nama 
" ani ani " ahahha tue nama glamer mak kat kg kahkah
skali toleh ehh erin
tros begambo mcm nk pitam dgn dia wakaka
dah tue suh budak 6 tahun amik gambo ahaha
sembang2 kejap then lelaju naik ikea balik 
sbb mr peje dah tunggu kat atas
erin tgh tunggu kakak dia cucuk duit
naik atas survey2 barang yang nk dibeli
tp mcm x  best plak yg kata sale
so mr peje kata next month la beli
simpan la duit sket buat topup
yer la mak neh bkn nyer berduit byk haha
igt nk la capai benda yg murah2
tapi panjang nyer orang dok bayar
mr peje kata lain kali la beli
baik saya tunggu masa itu
huhu then bawak acu pg curve balik
dia nk beli baju katanya
mr peje dah penat dia lepak starbuck dgn aqil n afrina
gerai2 pon dah byk tutup 
sengsara beli dlm keadaan rushing
sempat beli baju tuk acu tp tue pon dia cam menyesal ahaha
then pg balik startbuck minum2 kejap
tgk jam dah pukul 10
patutla afrina pengsan dah dlm stroller
then siap pasang lego dorang ...tah masa bila pau mak pon tatau
baru gerak balik umh 
dah la nk keluar jem sikit la pastu bapak salah masok simpang agagaa
redah jem balik
sampai umah pukui 12.30
syabasss :P

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review