Monday, March 30, 2015

♥ Ioi Mall Putrajaya ♥

Posted by annapeje at Monday, March 30, 2015
tggu bapak order kecik jerk tempat dia  
 
neh mak punya 
 
kesian bapak order ayam goreng tp kene rembat ahaha
 
neh nak mkn fries jerk
 
amboi bukan main dok pilik ekk
sepit rambut dengan henbeg pakai tros ahaha blom byr lagi :P 
 
dengan ngan mid ..tgk tue abam remi jr tengok aunt anna jew hehehe

sabtu lepas plan nak ke ikea tepaksa dibatalkan 
huwaaa sedih nak makan meatball pon konpem la x dpt
sedaih sedih apa yang dihajati tepaksa dipospon bulan depan
betol ke x bulan dpn pon mak x pasti :P
so tros tukar haluan ke ioi putrajaya
dalam pukul 11 lebih dah sampai ahaha nampak x semangat di situ
alang2 bebudak x mengajikan
eh bestla sbb sana x crowded wpon parking byk keter
so sampai tros isi tank dlu
baru sng nk beli x der risau tkot bebudak laparkan
pg td makan biskut jew
mr peje ajk makan kat fuel shack
huhu sedap juga hotdog dengan fried chicken dia
bebudak nak mkn beger..tapi dah tau dah dorang x kan makan sangat
kasi mr peje makan tue pon dia cakap kenyang 
walhal sblh jerk maybe sbb patty dia tebal n dua tingkat
so dah setel isi perot
baru leh soping dengan aman hehe
nak belikan dorang baju nk pakai kenduri cik aril nak bertunang
pastu nak belikan anak dara tue henbeg
amboi mukan main suker dia
kesana kemari dengan henbeg ahahaha
wah kemain suka soping nampak
pantang nampak teddy dengan barangan budak pompuan
ok la nak mak hokey jerk
sbb dah risau takot terjebak dengan ultraman hehe
itupon memula masok pumpkin patch nampak henbeg kaler biru
tapi tali panjang sangat...so x nak la beli
dia dah ngamuk x  kasi letak ahahha
then laju2 ajk dia pegi masok dalam parkson
afrina afrina bukan main tau
pastu bila kita suh test baju bukan main suka dia
mak bapak pon suka ahaha
mainan pon pandai tau pilih yg gegirl punya
dia dok tengok lego pony ke apa tah
nanti raya kita suh daddy beli henbeg lagi tau hehe
yang abang2 x habis pau toys :P
sblm tue dah pau sorang satu jam ngan wallet
kemain tau abang2 neh
then belikan afrina kasut dkt kedai animasi hello kitty
comel sangat kasut2 dia
paling tebekenan henbeg kepala hello kitty
tp ya ampun mahal sampai 130rm
x jadi nak beli huhuhu
then dah setel beli barang apa yang patut
tapi adiah x sempat nak beli kat baby eshan 
sbb afrina ngamuk nk tido
susu plak dlm kete aahaha ampun yer baby 
then tros ke subang melawat mid n baby eshan
dah la sampai berpusing2 cari umh ahahha
walhal dah 3 4 kali pusing dpn umh mid :((
neh sbb sign board jln x der ahahha
tepon mid dia tido wkakaka
gamble jerk la p nasib la mid lps tue terjaga ahahha
tue pon rasa bersalah ngan mid sbb janji byk kali nk dtg melawat
tp asik pospon sbb bapak neh asik bz jew :P

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review