Friday, April 10, 2015

♥ Day 1 Gurney hotel penang ♥

Posted by annapeje at Friday, April 10, 2015
 
kat lobby semenatara tunggu daddy cek in
bahagian dapur 
 
toilet kitaorang luas best giler hehe sbb ada jakuzi tp x sempat guna ahaha
 
bilik acu n cikna pastu malam pos aqil sorang sbb mana muat katil kitaorang arfa lg afrina lg ahaha
 
best sangat sbb pagi dorang nak mandi kolam x kan nk jakuzi kan cek in pon dah ptg
bilik acu terang sket 
 
bilik kitaorang ada tv n meja tulis
 
view dr bilik uwaaa rindu nk duk penang lagi hahaha cantikan n tenang jerk rasa...ting 31
seronok bilik view laut huhu
 
mee goreng tuk acu n cikna
spegetti tuk afrina
arf
 
arfa n aqil order sorang satu burger sbb kat kenduri x der lauk nak makan ahahha

terliur plak aku tgk nk rasa lalu sbb dah keletihan
  
parking kat gurney mall sbb nk makan kat area gurney street kot
 
ahaha pakai baju long sleeve skali amik ko panas udara kat luar cecepat naik tukar baju
sesiapa nk jalan kat penang waktu malam pakai singlet jerk la lagi slesa

lps habis jerk kenduri bertunang aril 
kitaorang tros gerak ke penang 
tapi neh bukan reramai la 
cuma bawak acu n cikna sbb book bilik suites
nk ajk abah mak sure la bz kan sbb baru lps kenduri 
sedara mara n jiran yang lain lagi x kan nk join
awal dah book gurney hotel neh
terbaek la juga hotel neh mak suka
owh yes aku kan second time pegi penang
ahahha kesian kan
tapi syukur la dapat juga cuti2 malaysia walaupon sehari hahaha
check in masa tue dah pukul 4 petang kalau x silap
sbb tunggu Q naik ferry plak sbb sblm neh naik feri waktu malam
mr peje cakap dia dah janji dengan kawan dia tuk pg lepak makan pasemborr
so masok bilik baring2 rehatkan badan n call room seervis
sbb bebudak x makan lagi masa kenduri x der lauk
tue yang sampai arfa hirup kuah spegetti ahahha dasat
burger pon sebiji dia makan
aku serius mmg x lalu nak makan dah letih
and mentang2 bawah ada starbuck siap oder sorang satu plak sbb 
mr peje singgah kedai nk beli sabun pencuci botol susu
sana panas mmg dahaga jerk la kan
bebudak bagi dorang bekubang dalam jakuzi lps mkn
lepas maghrib baru pg isi pewot
rupanya ada dua gurney hotel
ahahaha yang satu lagi tue mmg dkt dengan tempat makan
patutla kawan mr peje suh jalan kaki
yg staff hotel plak kata jauh
nasib la x jalan kaki kalo x memang aku balik hotel naik teksi la 
huhuhu
tapi x enjoy sangat makan 
sbb ank dara sorang tue ya Allah mengada sungguh
asik nk bedukung ...suh duk ngan daddy x nak 
adoi sian mak ko makan pasembor lelaju tau
apa gambar pon x dapat nk snap
kawan mr peje tue kawan masa dia time study dulu
lama gaks la sembang sampai aqil asik bebel nk balik
arfa nasib tido pengsan dalam stroller
tapi siyes best giler cuma masa la padat sangat
nk extend cuti sampai isnin kene pg kursus plak uwaaa stress mak 
takper nanti aril kawen kita pg bercuti lagi yer daddy hehe
simpan la duit lebih sket supaya leh tunaikan wishlist binimu ini kahkahkah
tp seronok tau duk area gurney neh dekat dengan padang kota  , gurney drive
dekat dengan soping mall gurney kihkih
bwh hotel ada starbuck , coffee bean , subway 
bilik pon baru buat renovation
so far tuk aku mmg ok sangat2 la
tapi kalau next time pg nak duk hotel lain plak hehe

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review