Wednesday, April 29, 2015

♥ Mee tarik salam cyberjaya ♥

Posted by annapeje at Wednesday, April 29, 2015
 
neh surau dia bersih besar berekon ...neh la pertama kali jumpa surau di kedai mkn yg slesa
mcm jam kotak tue tempat letak chopstick elektronik
amboi arfa gaya kene lebih 
 
neh mr peje punya 
 
neh mak punya sedap juga
 
tapi neh terpaling sedap huwaaa nk mkn lagi ...perapan dia terbaik ...tapi x der kuah yer
 
apek neh memcm
kawasan dlm restoren
 
afrina pokok kelapak

sabtu mr peje keje hari sabtu 
so wassap dia ckp nk lunch kat area opis dia
nk mkn mee tarik gara2 tgk JJCM kihkih
mr peje kata orite
elok dah nk sampai opis peje arfa poo2 ahhaa
so sila la bwk pg toilet
bkn main seronok dorang dapat masok opis daddy dia
walhal pg toilet kat lobby jerk pon
kedai dia selesa juga sbb ruang makan dia luas luar dan dalam
dalam sempit sket tp prefer mkn kat dlm la sbb budak2 neh kan
makanan dia ok budak2 mmg suka la sbb sup dia chinese style ...clear sup
besungguh  makan...mr peje kata lps neh sng kalau tapaukan foodkan dorang
beli mee tarik jer
rasa nk repeat lagi nak makan sate ayam dia yang sedap tue
tapi x mcm sate kita la ada kuah kacang hehe
sbb aritue cuma order sate daging
location dia dekat dengan sa'aba cyberjaya 
tapi dia kebelakang lagi area rumah kedai yang baru
 

1 love aqil&arfa:

Hafiz Hafizol said...

dekat Shafbury pun ada cawangan dia . biasa makan situ je. jalan kaki je dr office. makanan pun murah n portion mmg besar.. x habis makan T_T

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review