Wednesday, April 29, 2015

♥ Thumbs cafe ipoh ♥

Posted by annapeje at Wednesday, April 29, 2015
 
tamak sorang satu order pastu ahahha nangis nk habiskan
 
lamb chop acu n babah
 
pupah x nak kalah order spegetti meatball walhal mee goreng pon oder haha
neh lagi la order jer mkn nyer x 
kesayangan  
mak labu dengan ank nyer ahaha 
food monster yang baik senyap jerk mkn  
 

aritue buat plan mengejut balik ipohkan so harusla jjcm juga
bawak mak abah makan kat luar 
nak plak acu cakap sana cafe tumbuh mcm cendawan
wahhh meriah nok mak pon sampai juling tatau nak cuba mana satu
makanan kat sini ok sedap2 juga n x la mahal sangat
tapi servis adoila kurang 
ko pepaham la kalo ada ank neh
mestila kita nk sudu garpu pinggan lebih
neh kasi ngam2 jerk atas meja
dah mintak pon bejanggut nak kasi
masa datang tue baru lepas hujan lebat so orang x der la ramai mana pon
slalu acu kata fullhouse memanjang
staff pon lagak mcm bos2 jerk kat situ
x per la lenkali kita pegi cuba cafe lain plak
mentang2 sini dah pemes masok jjcm kan
persekitaran dia ok la cantik menarik
cuma hujan lebat bumbung bocor ahaha 
ada surau selesa la cuma toilet la x berapa selesa
ala2 toilet umah kampung hehe
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

haha masuk jjcm terus bajet retis gitu hehehehe sronok balik kg... aku kg dekat sangat.. nak nyanyi lagu raya balik kg pun tak sampai hati hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review