Monday, May 18, 2015

♥ Berkurus kursus hehe ♥

Posted by annapeje at Monday, May 18, 2015
 
neh bilik kitaorang lega dah sampai
sbb ada yg flight delay maka semua pon sampai lambat dalam pukul 7 gitu 
dengan driver bus yg mengantok sampai bus pon dah mcm nk langgar divider
alhamdulillah syukur semua selamat masih bernyawa
nasib la balik kl driver ada 2 orang huhu scary ok
 
malam tue dinner layan steamboat n buffect
makan mcm naga la sbb kelaparan kihkih
 
day 1 kursus hambik ko pagi petang kene jogging tepi pantai
maklomla dah duk dalam kategori obesiti hahaha
 
bestkan nak plak kalau bawak anak2 ahahha dasar mak2 kan sure teringata anak
 
day bape tah aku lupa lunch makan masakan cina ...bole la 
 
my partner in crime 
dah mcm aktiviti nak bersalin hokey ahahha
tapi bila tengok gambar neh rindu weh kihkih

aritue nama terpilih ke retreat kesihatan
mmg mintak pon kursus neh sbb al maklomla dh berumur neh 
walaupon berjiwa remaja ahahaha
bagus kursus neh mak sarankan bos buat la setiap tahun
bermanfaat...nak plak buat kat hotel best best kihkih
so ke swiss garden kuantan kita wehuuuu
walhal dalam hati Tuhan jerk tau 
mana tak nyer neh la first time berjauhan dengan afrina 
kejap nak pegi kejap nk pegi
partner in crime dah pesan awal2 ko tolak kursus last minit siap la
sbb aku dah paksa dia join kursus skali aahahaha
kejap nk nangis kejap ok 
tapi tetap la kene pegi kan nasib la mak mertua bersedia nk menjaga
nak suruh mak sendiri takot mr peje plak x selesakan
alhamdulillah afrina x meragam lega mak huhu
lagi dia x heran kan mak dia ada la ahahha
nampak tak afrina memahami mommy dia kihkih
wahh mak dia plak mcm kambing keluar kandang ko
berseronok dengan gf lupa anak laki plak ahahha
dah la penceramah badan sado
anak dia plak comel ahahha pastu asik la nk join meja ahkak
lagi la akak lupa daratan kejap hahaha
tp siyes irfan tue comel la lemah lembut
seronok kalau ada ank mcm irfan 
sejuk perot mak ...berdoa abang aqil pon mcm tue nanti hehe bole :D
sbb dah kursus dengan gf harusla enjoykan
mcm belangkas ...dr putrajaya sampai kuantan pon non stop bersembang
ahahha kalah aqil ...mak aqil lagi hebat upanya wakakka
gf mak pon hantu makan jd sesama la kita makan mcm naga kannn
konon pegi retreat kesihatan
tapi bagus sesangat banyak yg dapat dipelajari n diperbetulkan
prof zul cakap slalu cara warm up yg slalu kita buat tue sebenarnya salah
boleh merosakan tulang belakang
senaman yg ada dlm utube pon x boleh ikot sembarangan x betul
tapi neh pon dah nak lupa plak ajaran dia hehe
prof zul neh dlu penah slip dis n x bole berjalan
tapi dia kata berkat dia bersenam alhamdulillah dia mampu berlari
dari segi pemakanan pon byk la dia ajarkan 
antara nk ikot dengan x jerk la hehehe
setakat neh cuba nak amalkan amalan bersenam dulu
maybe setiap jumaat kat opis nak naik treadmill 
pagi naik tangga 5 tingkat huhuhu tercungap oke :))
 
 

 

2 love aqil&arfa:

Has78 said...

2 kali has baca tajuk... igtkan typo

Nurhayati said...

skali sekala seronok ada aktiviti camni, kurang2nya ko pun dapat me time. nak plak pegi hotel best ngan ada pantai...huarghhhh rindu nak lepak pantai jugakkkkkkkk

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review