Monday, May 25, 2015

Paya Indah Wetlands Dengkil

Posted by annapeje at Monday, May 25, 2015
 
cantik kan pemandangan
 
tue budak baju polkadot tue cam dah nak terjun tangkap itik 
 
garang nyer dah la kepala botak mata tue menjeling oke haha
orang pulau  
 
cantik chalet dia view hadap tasik...aqil tanya bila nk tdo sini huhu lenkali la aqil :P

sabtu lepas mr peje ajk pegi sini dia kata free
ahaha ok mak ikotkan jerk kahkah
kalau mak tau baik la pg farm in the city
act tempat neh best sbb bersih cuma kurang daya tarikan jerk
ada kolam buaya besar...so mmg nampak la buaya yang berenang mcm bot
besar besar plak tue buaya dia 
masa nak ambik gambar tue la enpon aku neh buat hal grrrrr
neh rasa nk jd buaya :P
kolam hippo pon besar
tapi hippo mcm ada sekor jerk 
tue pon dok bekubang dalam air x keluar-keluar
kalau ada banyak sikit hippo mungkin lagi menarik
mr peje asik tanya jerk mana hippo ..mana hippo
kang aku suh dia tgk kat cermin baru tau ..eh ahahaa
kalau ada arnab ke burung ker
kan best sket
tapi anak dara tue gumbira jerk sbb dia seronok tengok itik2 tue
kebetulan mmg bawak roti huhuhu
menjerit2 gembira ketawa ank dara sorang tue
pencinta haiwan betul mcm abang2 :P

 

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ni pencinta haiwan bapak gajah bahaya n besar ni.. kecuali itik2 tu la hahahaha.. kalau bawak kat farm in the city tu best sket, sbb ada rabbit bagaikan. comel sket :p

Has78 said...

wiken mesti nk bwk ank2 jenjalan kan.. has biasa ke taman gak.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review