Thursday, May 21, 2015

Sultan Arabic & Iranian Restaurant Cyberjaya

Posted by annapeje at Thursday, May 21, 2015
 
 mix kebab share dengan mr peje skali arfa plak suka huhu afrina pon
 
 x sempat snap memasing dah menjerit nak makan...neh pon sblh cheese sblh lagi lupa la plak :P
 
 hamik ko strawberi milk shake mmg x larat nak habis la kongsi dengan aqil
 
 mr peje pon order manggo...arfa x payah poyos sangat bole
 
tengok la anak dara tue dapat makan senyap 

bebudak neh la aritue berzikir nak makan pizza
korang neh asal ujung bulan jerk permintaan macam macam huhu
dorang act nk makan dominos
dah bapak ajk makan kat sini plak
makanan ok sedap cuma agak panas sket
maybe sbb kipas dia masa tue habis air
so dia pon tgh isi n alihkan kipas air ke bhgian depan
servis bole la 
tapi mak prefer makan kat sana'a lagi dari sini
bebudak ada oder ice cream 
mak tengok keras jerk mcm batu ahahha
tapi habis licin jerk dorang bedal
x sempat nak rasa
tp siyer makan neh jerk pon kenyang mcm nk pitam 
kedai dia dekat dengan LHDN Cyberjaya ...cyber neo kot kalau x silap la :P
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aku jarang makan makanan arab ni, mungkin tekak tak bape suka sgt. tapi kalau org bawak, bedal aje hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review