Monday, June 29, 2015

♥ berbuka 2015 ♥

Posted by annapeje at Monday, June 29, 2015
 
 dah knaper muka camtue
 
sementara tunggu daddy solat kot
 
bkn main ajk acu kongsi dengan dia slalu aji bakhil :P
 
posing la camner pon arfa 
 
rupe mmg ohsem tapi dkt serai lagi rasa dia ohsem
 
bapak pon sama pe'el gaks 
 
nyesal x order yg neh jer 

sabtu lepas pertama kalinya berbuka dekat luar utk tahun 2015 hehe ...sbb utama berbuka dkt luar pon sbb nk soping baju raya bebudak ...cuma mak sempat la sambar jeans sehelai dengan baju sehelai ...ke setia city mall kita ...ramai juga orang ...masok zara nampak apek n wife dia tgh soping huhu ...mak riki2 dlu afrina pon tido..masok h&m ambik 4 helai baju ank dara tue ...abang2 skali ...siap nk beli topi bagai :P ...masok sini mcm juling mata tgk baju bebudak pompuan rasa nak capai letak dlm bakul capai letak dalam bakul ahaha tp x mampu mak ...dah habis situ pegi uniqlo plak...mak pon beli skinny jeans kat sini sbb slesa pinggang dia begetah... so x der la asik terlondeh jerk dah la ada ank kecik mcm2 aksi kene buat tau...dengan afrina mcm ulat beluncas x mau duk diam asik la nk berlariiiii...nasib la acu ada byk la membantu...pastu masok zara balik ....lagi bertambah juling ....ambik la dlm 4 helai juga huwaaa rasa nk ambik byk2 ahahha ...neh yang rasa nk nyanyi lagu "kalau aku kayaaaa " ....sblm neh mak x pernah pon soping kat zara ..tapi sejak dah ank dara neh tros mak jatuh cinta ...afrina nanti pujuk daddy pg sini lagi tau tau hehehe budak 2 orang tue asik la nk kene marah sbb asik nk belari jugak ...bergaduh juga... adoimak pening kepala ...dah la ramai orang ...sblm keluar rumah dah suap memasing nasi dengan sup ayam..tp eskyen 3 beradik tue mkn ala kadar...tue salah satu mls nk suap...cuba kalau bapak or acu suap bermangkuk2 makan...nak kata mommy suap x best la tue :P...singgah cotton in kids beli tuk abang2 nyer t-shirt...tapi frust x byk pilihan kat setia city mall neh ...tue la mr peje neh ajk pegi ou x nak ok la mak pasrah jerk ...kasut pon x der yang berkenan tuk ank dara tue..abang2 mmg nk beli sandal jerk ...kasut converse tue baru skali 2 jerk pakai x yah nk membazir...6.30 gerak pegi delicous ...masa sampai tue tros booking sesiap n order ...so sampai jerk delicious tue makanan dah get ready la tp dah lama masak kot sbb mcm dipanaskan semula n food dia mcm dry sket la...tapi dah puasa neh cekik jerk la ahahaha ...nk snap gambar pon x kuasa...paham2 la kalau makan dengan bebudak kene la bersilat dulu kan huhu...sblm balik acu beli baju kebaya dkt bazaar dlm tue...acu nk soping kene berdikari sbb kakak dia bz dengan anak2 ahaha maaf yer acu...soping bersambung ke ahad sbb ada lg yg x ckup n x beli ...tp frust dlu rasanya ada nampak quicksilver tp kelmarin pg x der plak :( ...dah makan tue mak pg la solat kejap ...lps solat call tanya dorang katner ..upanya dah seronok 3 beradik makan buih sabun plak kat luar tue adoila ...ada jerk keje korang tau ...henpon neh dah mcm cibai nk ambik gambo x bole plak uwaaa kejap bole kejap x bole...bertabah la dah nk raya mmg x la nk tukor fon T________T

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

hehe comelnya afrina ngan rambut kembang2 tu.. nampak sgt tak reti dok diam.
amboi kemain tau dah soping.. byk plak tu. aku idak lg soping ape. zaf kata shopping pas raya je. mummy mengikut arahan.. baiklah :(

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review