Monday, June 29, 2015

♥ iftar 2015 ♥

Posted by annapeje at Monday, June 29, 2015
 
sebok nak main jerk
 
ada zirafah sekor atas kepala ahaha sebenarnya ada dua dah hilang masa g setia city mall
 
mommy hensem boy yang x poser
  
posing dengan acu ...sebok la nk geget straw
 
dengan ank dara kesayangan yg perangai comel sangat skrg :P
 
senyap la sket sbb masing2 dah paw bapak ...nampak binatang hijau tue dah terbang 100 
nasib mak pg solat kalo x mmg x aku beli !!!

 sambung soping ahad plak...mr peje ajk pg mitsui tapi takot la tak banyak yang bukak lagi so dia kata pegi klcc...hui bertahun kot dah tak pegi klcc...acu seronok la sebab first time pegi ahahah kesian acu ...mak nak pegi OU jerk tapi mr peje kata serabut pegi sana sbb orang macam semut tapi best sebab semua macam macam ada ...tapi ikot banker la kan ...singgah dominos dulu sebab dorang dah berzikir lapar ...mak pon lapar nak oiii sebab terlambat bangun sahur ....sedar-sedar dah 6.50 camner nak makan uwaaa dah la berbuka makan ciken cop sekeping yang dah kering laks tue ...redho jerkla huhu masok dominos hidu bau jerk la ...daorang dah setel makan baru gerak pegi klcc...seronok jerk ank dara tue....dia pon first time pegi hehe...sampai jerk ..nak cari parking pon cobaaannnn tapi rezeki dapat parking depan pintu masok lega la kan ...masok dalam ya ampun orang macam semut ko ...masok guess mak x berkenan tuk boys ...afrina dah daddy cakap no no kasut jerk bole ahaha ...masok gap belikan aqil jeans panjang ...dengan baju tee...masok mother care belikan short...masok poney ya Allah homei nyer kasut warna hitam...nak belikan tuk afrina tapi takder size kecik huwaaaa...masok bata sbb haaa ada sandal minnion ...tros beli la ...ank dara tue kasut yang ada size dah habis sob sob pastu saja la trykan dia sandal yang ada bunyi2 tue ...amboi tros berkenan ...bila nk bukak dia dok menangis sambil meniarap kat lantai ...iskhhh afrina malu kat orang nak oii...bergegas suh promoter tue cari size ...habis jugak so pakai jerk la kasut display :P ...nak try kasut lain dah tak nak ....iskhh bersabo jerk la ...dah bagi pakai bukan main lagi jalan beria nk kasi bunyi...walhal sandal tue memang berbunyi jerk...lupa nk ambik video jerk kalo x leh tengok betapa gedik nyer ank dara sorang tue...dalam klcc tue nak bejalan sendiri ..nak pegang tangan ...x nak berdukung , bila kita ckp bye ...dia tros sembamkan badan kat lantai ...dah knaper afrina oiii ....asal ditego jerk dia meniarap kat lantai ...malu mak orang tengok perangai camtue afrina oi...lama2 mak ko neh leh jadi kurus asik adengan kejor mengejor jerk...dia plak dok acah2 kita ...semua orang gelakkan mommy tue dah mcm badut sarkas tau T____T
pastu waktu berbuka kita berbuka kat ben's ..neh first time juga pegi ...tapi mr peje kata x sedap ahaha dia order nasi...acu order nasi lemak tapi sdp ...acu pon cakap sedap...aqil n arfa order spegetti licin sepinggan ...mak pon order aglio olio...x pedas plak kalau tau share dengan afrina...afrina lagi hebat bapak order spegetti kat dia ...penyudah nyer memang x habis la ..membazir jerk huhu...mr peje kata serai or delicious lagi sdp ...mana mana la janji daddy bayar hehe...kali neh x larat nk ambik dessert tue pon x habis makan sbb dah kepenatan kot ...maybe kalau mkn westren yang lain sedap kot haha...neh baju melayu x beli lagi...dengan nk cari raya ank dara tue jerk lagi ...mak dara tgk la camner dah tua2 neh pakai apa yg ada jerk la huhu

1 love aqil&arfa:

Has78 said...

thn ni lom sempat lagi berbuka kat luar. tp ada pergi berbuka kat rmh mertua.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review