Thursday, June 25, 2015

Triple A

Posted by annapeje at Thursday, June 25, 2015
Aqil Aqil....Ingatkan mak2 jerk suka gosip skali rupanya anak lelaki pon sama huhu..td pagi dia tanya daddy dia borang derma neh untuk apa ...mr peje ckp la tuk anak yatim...dia tanya yatim tue apa ...so daddy dia ckp la tuk anak2 yatim yang x der mak bapak ... dia pon bukak la cerita cakap yang kawan dia pon sama anak yatim x der bapa..bapa dia meninggal excident ..tapi mak dia dah kawen baru ...so dia ada bapak tiri la ...bapak tiri dia tue dulu kawan baik mak dia ..ahahhaa adoila mcm2 ko kan Aqil kalahkan mak plak korang begosip kat sekolah ...merbahaya tau tah apa2 la dorang becerita kat sekolah tue ahaaha...pastu siap ckp i dont have step father ...hoi dah knaper ..sesuka kati jerk nk step father nk sumbat apa ...daddy ko kan dah ada :P
bulan puasa neh setakat halfday tue berjaya la full x berjaya lagi ..x per nak kita cuba lg tahun dpn yer
Result exam dah keluar tapi Alhamdulillah mommy tetap bangga wpon ada yang teruk ..mommy dulu lagi la result teruk ahahha ...tp salah mak bapak juga sbb x fokus subject lain dok fokus bahasa melayu jek...nasib la dapat A...BI dpt C sbb dia terkena kejutan budaya ahahaha dah habis buku English dia eja mcm bahasa ahahha ...x per aqil nanti kita cuba lagi tau exam akhir tahun huhu
Arfa plak mcm biasala kaki buli afrina...acu cakap pantang dia bz jerk siapla adik dia dikerjakan..patutla makcik tue skrg pon siap ko dia ketuk2 ngan pedang abang2 dia ahahhaa...Arfa dah x nangis dah time nk pg keje ..legaaa...dulu bila sampai dpn pintu dia ckp why u come early mommy ...hahaha wpon ko blk keje mcm biasa ...setiap ari ulang ayat yang sama . skrg dah tukar ayat baru....i miss u mommy...huhu miss u too adik .
Afrina plak huhu wpon pandai soping mcm ladies...tp brutal...pinggang mangkuk plastik kat umh neh abes jahanam dia kerjakan terbelah dua la pecah la retak la..kelmarin garpu plastik rongak tinggal 2 gigi :P ....thumbler pon lps minum dia campak jew huhu ..neh tutup dia dah pecah sket ...Afrina neh dia ckp awal gaks mcm aqil ...Arfa jer lambat sket sbb dia pon mcm susah nk sebut n gagap sket ahaha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

haha pandai aqil gosip ko. tp memang tau laki sebenarnya gosip lg hebat dr kita pompuan. sbbkan dorang tu bukan riuh mcm pompuan sgt sbb tu nampak kaum pompuan yg konon gosip lebih.

ko panggil arfa adik ek. sama la cm aku panggil aliah. sampai ariq pun terikut panggil aliah adik hahaha aliah suka buli ariq gak masa kecik, now dah besar kena buli ngan ariq plak :p

afrina ganster paradise sbb ada 2 abg.. terbalik cm ariq. ada 2 kakak, dia sopan santun sket. dapat cousin yg jenis otromen, nangis sbb kena tendang hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review