Monday, June 8, 2015

♥ Tutty fruity @Neo Cyberjaya ♥

Posted by annapeje at Monday, June 08, 2015
 
amboi bukan main lebar ko gelak yerrr sbb dapat suap sendiri
 
suap jgn x suap


 
ensem la tue
 
sedap sangat ker :P
semalam tunaikan permintaan dorang nak makan ice cream
jenuh pk nak bawak dorang pg makan kat mana
nk pg alamanda mmg x la
kang memacam mintak ahaha
dekat ayer 8 pon mls nak bawak 
dorang neh bukan reti penat sentiasa full energy huhuhu
walhal dr 1 tghari dah berendam kat kolam
sampai ke petang tue
singgah umh uncle are2 ada makan2 besday party ank dia lagi
tapi tetap nak suh tunaikan permintaan
siap ckp "if u not bring me i donno la wut to say "
amboi ko aqil mcm kan org tua sangat
pastu bapak dia balas 
"u wait la later i wanna see ur result if not ok i donno la wut to say "
trosss senyap!
mr peje bawak pegi TF 
kitaorang baru first time makan ahaha sedihkan
ketinggalan betul 
mr peje siap ckp eh bkn dlu dia nk sangat makan ker
cehhh kalo dah bertahun teringgin
baru mlm td bawak dah x der perasaan pon nk mkn 
ahhahaa
tapi siyes mak x berapa sangat la suka
mak prefer makan baskin lagi
pastu mr peje marah ...dia ckp ini bukan ice cream ini yogourt 
mana sama dengan BR
ahahha suka hati mak la
afrina pon x berapa suka sangat 
lps 2 3 kali makan nak suap lagi dia geleng2 kepala x nak
nasib la aqil makan sampai habis
arfa jerk makan x habis 
tue pon daddy dia sebok nak suh aku order skali
orang x nak xnak la paksa2 plak
kalo BR mak nak la ahahha
lama betoi x makan BR ...makan banana split dia adoi ngidam :P

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

sila la percaya, aku tak pernah lagi makan TF.. huhu nak gi makan sendiri mcm tak de feel sesorang haha.. nak bawak anak malas la..kecoh dorang ni :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review