Monday, July 27, 2015

♥ Beraya ke Ikea ♥

Posted by annapeje at Monday, July 27, 2015
Stampede!
Grill Platter of Lamb Chops, Rib Eye, Chicken Thighs served with Wedges
makan berdua x habis neh kene makan berempat baru habis kot
bako bang jgn x bako..siap cakap kalo nk amik gambo cepat dia tunggu ahahha
sangat memahami kahkah
dah mcm sama besar da dengan kekasih hati
boipren2 kesayangan yg menguji iman kesabaran ahaha
neh lagi la uji tahap dewa penya perangai ...asal bole jerk dia landing baring atas lantai
nangis wehhh
abang ling plz be nice ...mommy letih la asik marah abang jerk
x nak abang long membesar dengan marah jew T____T
Nampak tue ramai nyer umat Malaysia buat pelaburan kat ikea
maklomla duit raya banyak ahaha
 
ahad mr peje ajk ke ikea ...ada open house katanya ahahha
tipu jerk la jgn percaya
misi nak mencari barang sket tuk anak2 teruna
tapi hampa sebab habis stock
geget jari la semua uwaaaa
dah la penat sabtu x habis
masok ikea mak kau ramainya
sementara tunggu mr peje aku duk bertapa dengan bebudak kat luar
umpan dorang dengan ice cream, hotdog & donut sorang satu
yg kecik dari x makan ice cream pon layan
dah la mak ko sakit kaki
bole plak dia nk belari cak2 dalam ikea
mmg la nk kene ikat jerk dlm stroller
abang2 asik nk begado
kasit satu cubit sket diam tapi pastu buat lagi huhu
dah keciwa bawak hati ke curve
lepas rindu kat kat curve plak hahaha
mr peje memula cakap nk mkn nasi ayam penyet
dah pastu tukar fikiran plak
masok goodsaltz
bebudak oderkan oreo milkshake & aglio oli (yg neh homaigod shedap)
tue kalau letak cili lagi sedap tue
tapi sbb bebudak punyakan
dorang share bertiga
tue pon agaknya dah kenyang dorang makan ala kadar
kalau x slalu x cukup tue sepinggan
bapak lagi la x sedar diri
ingatkan dia oder lite2 jerk
skali hambik slambak hokey
dah la acu x ikot sbb cikya ada kat umah
sedap mmg sedap
tapi maybe sbb letih kot plus musim raya
ikotkan mak makan kek jerk pon x per hehe
so tapaula ...acu mkn mlm td kat umh
ada balance bwk pg opis share makan ngan lala kat opish lagi
seronok la 3 orang tue kan kaki bejalan :P

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

gi ikea tak ajak huhuh ko gi wiken mmg la ramai manusia kat situ.. gi wikday cam aku okey hehehe
tak pernah lagi makan kat goodsaltz.. nak kena try ni.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review