Monday, July 27, 2015

♥ close house haha ♥

Posted by annapeje at Monday, July 27, 2015
 model pasu bunga
 cantik x baling air beli kat giant hehe
antara juadah ..yg aku  masak bihun tom yam jer hehe

 along sekeluarga
 biras n anak2
 kakak nina n afrina
 afrina n kakak crisya
 tuan belong n farah
 tah bila dia rembat tepon kakak dia neh
 dgn maklong n kazen
mama liza & bakal adik ipar
 
sabtu lepas ada la buat makan2 sikit
memang plan nk buat tuk adik beradik jerk
sbb rumah mak neh mana lengkap
huhu malu nk ajk orang hehe
neh pon tunggu bapak begaji ke tak
kalo x begaji mmg x buat
dah pokai maklomla raya huhu
tapi bila ada kazen2 yg nak dating kita jemput jerk la
makan jerk la apa yang ada
tapi lelaju kol abang sate suh tampah
ahaha dah la dengan orang sate sejam dating lambat
haku dah macam nk jamu orang makan apa neh
dah la beli lemang n masak rending jer
pastu buat bihun tom yam jew pon
tghari tue makan nasi ayam madu dengan nasi minyak
tue pon portion mmg tuk family along dengan mak mertua
tue pon mak mertua yg masak hahaha
bertuah badan kihkih
tapi sbb along datang lambat
makanya kitaorang pon x makan lagi
mak plak merajuk balik awal aahaha
adoila memacam tau
siapa yg datang awal tue merasa la makan
nasi minyak yg mak masak
sedappp ooo x tipu
mil kalau masak nasi minyak ke nasi lemak ke
nasi ayam ker mmg terbaik
jempot jiran rumah sblh tue
pastu malam mmg adik beradik
yer la I neh adik beradik ramai
8 orang yer ahahha so x berani la nk jempot kengkawan sangat
kang takot makan pinggan polistren jer
ahahha
bajet pon x banyak huhu
neh adik kat bangsar tue pon x datang besabo jer la
nasib la ada kazen yg last minit mesej kat fb nk dtg
pastu mr peje jempot kawan2 dia
sory yati x dan jemput ko skali ahahha
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

oiiiitttt tak ajak.. tak kira wiken ni aku nak dtg terjah umah baru ni. bagi la chan aku berjalan area sana plak hihih.. aku dtg ek beraya.. ko tak yah masak. bagi anak2 aku duit raya je sudah hahahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review