Monday, July 13, 2015

♥ iftar at maktok place ♥

Posted by annapeje at Monday, July 13, 2015
 sabtu lepas berbuka kat rumah mil
now balik kg kat sungai buluh hehe
dulu balik kampong kat kota damansara
seronok juga mil dah pindah landed house..selesa sket kalo reramai
rumah pon luas laman pon luas bole park 2 biji keter
mil masak ayam masak merah ya ampun sedap hokey makan dengan
nasi minyak ..bertambah tambah mak jemah makan hehe
kitaorang just bawak kuih muih jerk
ada sup tulang juga huhu
mil aku neh kalau masak ayam masak merah, nasi ayam , sedappp
mak sendiri pon kalah hahaha
tapi kalo rending mak punya lagi sedap
kira fair la ada yg dia masak mmg terbaik
ingatkan malam tue nak lawat along
dia masok wad kat princecourt
kene geget serangga ...habis betis dia merah2 mcm udang bako
huhu sian along dia cakap sakit kat tempat yg merah2 tue
nasib lepas tukar antibiotic dah ok sket kot n dah bole keluar wad
Nampak gayanya jumpa masa raya jerk la
sbb dorang pon beraya kat Ipoh huhuhu
aku neh plak kene sakit mata
jumaat lepas mc sbb lemau sangat
dengan sakit tekak sampai ke hari neh
dah infection tue ...tonsil pon beso jerk dah neh telan air lio punya la sakit
sakit mata plak jenis memain
khamis tue Nampak mcm jerebu jerk
dah mcm org Rabun bawak keter hazabbbb
sampai rasa nk letak muka kat cermin dpn huhu
jumaat tue just berdenyut
sabtu dtg balik gatal2 n merah2 mata
cobaan betoi harap2 nk raya neh ok la kot mata neh
 

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review