Thursday, July 2, 2015

♥ iftar @wondermilk ioi ♥

Posted by annapeje at Thursday, July 02, 2015
 
mr peje punya butterscotch ..i punya caramel..yu,,, sdpp bebudak pon suka
 
tengok tue nganga
 
cream dia makan kek dia suap T____T
 
kesayangan2
 
acu 
 
mak makan chuck norris bege ...bole la kalau lebih perasa n garing lagi kebabom hehe
 
hebatla sangat posing camtue hahaha

eh dah masok kali ketiga berbuka kat luar neh hehe..neh pon kebetulan sbb smlm pg omar ali ayer 8 belikan bebudak baju melayu ...setel tros ke ioi mall sbb nk tukar baju abah yang tersalah size huhu degil sangat x nak ambik xl pengajaran tue kiihkih tue sbb aku suka pegi beli dengan orang yg nak pakai tapi leceh juga abah tue kadang2 mcm2 hal gaks ahahha ...ckp dgn mr peje kita makan kat wondermilk la hehe lama x makan ...walhal baru sekali kot pegi :P so ke wondermilk la kita ..dah la kedai agak tersorok huhu ...kitaorang semua makan burger ....yer la itu jerk pon yg ada hehe spegetti ada tp bosan kot asik mkn spegetti...tp order jugak la tuk bebudak tue sebab dorang mana reti jemu ...memula tanya dengan budak chasier tue pedas tak...dia kata kalau akak nak tak pedas dia bole suruh dorang buatkan..so ok la order la aglio olio ...tapi bila sampai besepah cili nyer ...dorang letak chilli flakes ...memang pedas la ...so cakap td "akak order x nak pedas la dik " ok la sampai lagi skali still sama gaks ya ampun dah kenaper korang neh ...susah sangat ke x yah la letak chilli flakes tue...afrina pon dah macam apa jerk sebab food monsterkan ...mr peje pegi order yg spegetti bolognese plak tuk afrina n aqil ...sebab arfa bole plak dia habiskan makan aglio olio tue ahahha hebat la arfa dah boleh makan pedas...cuak2 jerk mak bapak siap standby milk kat tepi ...acu cakap korang diam jangan cakap apa-apa...dia kata arfa dah pandai makan pedas sekarang hehe ...so dia sorang habiskan aglio tue huhu sedap plak...betul cakap yuyuy...mak first time neh order ...ben's pon kalah oke...rasa celah gigi jerk hehe...cupcake order sorang satu..x dan nak snap dah kelaparan memasing huhu..dua beradik tue bz main jerk...walhal dalam kereta tadi berzikir cakap lapar la apa la :P ...seronok gaks pegi ioi neh x ramai orang hehe...semalam mr peje nampak kedai nysteak shack...memula dia nk berbuka kat situ tapi full dah hehe...lenkali yer daddy ...nanti lepas raya dia banjer makan kat situ hehe

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

xpernah lagi gi ioi, nak ke sana jauh hehehe... wah wah sedap tgk afrina tu.. montel. woit raya warna apa kalini.. nak tgkkkk

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review