Monday, July 13, 2015

&heart;s kuih raya pertama ♥

Posted by annapeje at Monday, July 13, 2015
semudah abc jerk buat almond cluster neh hehe
tapi frust juga la sbb badam dia tengit sket
tatau la dah lama ke or apa
beli dekat kedai bakery dkt rumah tue huhu
dah la plak white choc tue brand berryls dah habis
so pakai brand bakery tue
rasa dia mcm bole lah dari xder ahaha
x bape nk semenggah sangat kuih raya mak
maklomla tangan x besenikan
pandai dok cakap kat adik jgn letak bebyak
time diri sendiri gemuk2 jew aku buat
bkn apa I neh kan baik ati
nak bagi tetamu makan cpt kenyang hehe
kalau sesiap nk resepi klik blog neh
dia banyak share resepi dlm blog dia :D
malam neh macam nk buat popiah nestum laks
nak buat kuih bako2 oven plak dah tebako ahahha
 

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review