Wednesday, July 8, 2015

♥ pelita di hati ♥

Posted by annapeje at Wednesday, July 08, 2015
 belah kiri
belah kanan
 
Yippieee
semalam ada orang tunaikan gaks permintaan wife dia
ahahha bkn senang ok ..dah 8 tahun kawen
neh baru la somi tunaikan
mak mintak pasang panjut jer or lampu raya
patutla semalam dia kata nk pegi bazar ramadhan
pastu heran apsal dia blk lambat
pastu masa dia sampai Nampak la dia bawak beg2 plastic
pastu Tanya eh tue lagi satu beg kat motor tue nape x bawak masok
takot la dia terlupa ke apa ker kan
dia kata tue plastic sampah
so kita pon mcm okeee
tapi mcm ye ker plastic sampah
tp dlm hati rasa mcm sesuatu ahahha
pastu dia mintak gunting plak
eh nak buat apa plak la orang tue neh ...eh tapi aku sbnrnya lagi tua dari dia
ahahahaha
ooo rupanya dia pasang pelita
dia kata dia pegi dengkil baru jumpa pelita & minyak Tanah
sblm neh dia ada pusing2 area umh tue cari tapi x ada
jiran sblh n sblh umh tue smlm siap Tanya lagi kat dia
mana beli minyak gas tue
dia kata dah dua tahun dia cari kat area umh neh x jumpa
ahahha apa susah pegi la dengkil tue
situkan kawasan kampong
macam2 la ada kat sana tue
tenkiu mr peje belikan mak pelita raya
ahahaha
slalu tengok rumah depan tue jerk lampu liplap
neh umah I plak ada pelita tau
bangga tau aahahhaa sbb rumah lain x der
kihkih...seronok sangat
aritue pasang pelita kat umah mak
smlm plak kat rumah sendiri
nostalgia sangatkan
lampu tue modern sangat tapi kalo ada pon mak suka :P
kad raya sory la x dapat nk kasi kat kengkawan tahun neh
sbb tahun neh opis dah cut kos so x der lagi kad raya
slalu tiap tahun mmg aku anta kat mak abah
n beberapa kawan
tapi yang pasti 7 tahun mak dapat kad raya dari
POHKONG hehe tq pohkong
esok2 kalo mak ada duit mak g soping sana la yerk :P
 

3 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

so suwit ensomi tunaikan permintaan. untung la dok umah landed. bole buat macam2. sian kami dok umah byk tingkat ni :((

Has78 said...

nk pasang gak la.... baru ceria dpn rmh.

Norain Binti Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia and I would like to offer you to do a collaboration with us. Appreciate if you can drop me an email at norain@zalora.com.my

Thank you

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review