Tuesday, September 8, 2015

♥ sup urat keting bangi ♥

Posted by annapeje at Tuesday, September 08, 2015
pose...sblm nak keluar makan
hoi memacam ragam dorang neh
tengok maklong n anak dia buli babah
haha nasib comel jerk abah bawak...cer kalo kita dulu x der nyer dia nk bawakan beg
garang oke !!!
oder neh sket jerk pon x habis..neh pon sbb mak punya fav
sup tulang dia sedappp
acu punya
ai punya nasi goreng daging merah
 manis kedai Kelantankan hehe
nasi goreng cina Nampak sedap
otak2 pon ada
anak dara neh masa sampai dia tdo sbb siang x tdo
budak sblh neh bkn reti dok diam

mengepaw jerk la keje dorang ahahha padan muka cikya
stress tau ..pening kepala mak otw blk rumah ahaha
 
bila mak abah dating rumah
kebiasaannya memang akan bawak dorang makan kat luar
kali neh maklong banjer yeayyyyyyy ahahhaa
memula decide nak ajk makan kat malees dengkil jerk
dah mr peje ajk makan kat bangi plak
so moh la kita ke bangi
ingatkan sedap sangat
tapi bole la ahahha
kedai abe pantai dalam lagi terbaik kot hehehe
mana tah pegi kedai abe tue
disebabkan makan kat bangi dah adik yang kat bangsar tue x nak join
sbb dia kata tatau jalan
ye apadaa waze n gugel mapkan ada
cikna pon x der sbb dia tgh bz pindah barang rumah lama dia
cik paeh pon x der dia keje kat Ipoh tue
mak abah datang pon sbb sepupu mak meninggal khamis tue
so dorang pon apa lagi tros la buat lawatan tengok cucu2 hehe
habis makan dorang mkn durian plak
nasib la makan tepi jalan
tapi mulut berbau wehhh
pening tau
tepaksa buat tudung jadi niqab huhu
tros mr peje bukak tingkap
yang x makan neh menunggu jerk dalam kereta
aqil plak siap cakap ..eeeyewww I dont like durian
so smellykan mummy ..tau x per ...arfa pon sama
ajuk jerk apa abang cakap
afrina pon sama x suka gaks n ajuk gaks ahaha
syabas bete ...muahahhaa geng x suka durian berkembang
biar rupa n warna kulit x sama
janji persamaan x makan durian tue lebih penting wakakaka

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ape la tak makan durian...bukan org malaysia ni..:p
anak2 dara aku pun tak makan.
walaupun tak makan tp takde la
sampai tak leh bau..
kami makan dorang still leh lepak sama.
yang makan ariq sorang je.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review