Wednesday, October 28, 2015

♥ Exam Week ♥

Posted by annapeje at Wednesday, October 28, 2015
 
Assalammualaikum
huhuhu lama x jenguk blog
mood kelaut ....mcm2 cobaan yang datang
ada yang baik ada yang kurang baik
tapi x per la hidup neh ada baik buruknyer
ada masa kita senang ada masa kita susah
kereta rosak dekat seminggu dalam bengkel
masalah lain pon bertimpa2 tiba
good news pon ada tapi serba salah dibuatnya
ahaha mengadu domba plak
neh nak mengadu lagi
anak teruna tue tak sihat
gara2 dia makan ice cream semalam
dah la minggu exam ank oii
nak plak arineh paper math n pendidikan seni
esok patut last paper tuk sains n pendidikan jasmani & pen. kesihatan
untuk paper bm isnin lepas aqil ckp so hard ahahha
English smlm dia ckp only 1 question not answer bcoz not enough time la mommy
are u gonna scold me ?
x kuasa la abang nk marah janji abang dah buat yang terbaek
cuma mommy marah sbb abang makan ice cream huhu
td pagi cikgu suraya siap wassap gambar class
frust tau sbb aqil mc kalo tak bole la tgk camner gelagat dia time jawap exam
ahahha hover kan mak2 sekarang neh
bkn apa sukatan pelajaran skrg neh ya ampun tough sangat
kita plak takot ank tercicir bukan sengaja nak push
kita neh pon stress kang x push takot ketinggalan
x per la yang penting usahakan
baru bole tawakal
untuk ank kesayangan no 1
mommy doakan abang dimudahkan untuk menjawap soalan
dapat semua A mommy sanggup beli  xbox
ahahhaha
sbb ada orang tue jawap it's okla I can buy myself kahkah
maksudnya dia x yakin dia bole dpt semua A
adoila x per la abang kalo dapat musti mommy tepaksa belikan
T____T

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

alalala.. sian abg aqil tak sihat.. takpe la nasib boleh amik lagi. kalau cikgu kata takleh amik kalau dah lepas lagi nayakan.. tetiba rasa sedih plak tgk meja kosong.. meja aqil ek.

Nurhayati said...

ohh yer.. jangan la bersedih kawanku.. boring2 wasap la aku.. hehehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review