Thursday, October 1, 2015

♥ malees dengkil ♥

Posted by annapeje at Thursday, October 01, 2015
best dapat duduk makan bersila sbb dia buat pondok pangkin..tapi bapak adalah menderita ahaha
ko tengok...kakak ke adik neh ...bertambah kembang anak dara sorang neh ahaha
abang arfa yg byk ragam
makan semua sendiri jgn le pepandai nk suap mengamuk nanti
tenkiu orang sebelah kasi kek 2 slice sempena harijadi suami
 
dinner kat malees sbb kedai kat rumah tutup
dah la x lunch
mr peje plak gedik nk ajk sup letup kat ksl puchong
orang cakap kedai tutup sbb mggu raya hajikan
nk juga pegi sana hambik ko tutup
pastu g dengkil gewdik nk cari malees lagi satu
dah buang masa
sampai malees neh dkt pukul 8 orang pon dah ramai
so memang bejanggut la dapat makan
tros aku kene migraine
nak mkn pon x lalu dah
malas nk begaduh ngan mr peje aku diam jerkla
mkn nasi pon separuh jew
pastu dok picit2 kepala
malees neh pon tatau la naper yang lembab sangat
makanan pon so so jerk
slalu kalau g kedai awe neh sedapkan
eh tapi area umah aku pon x sedap gak ahahha
nasib la x bawak mak abah aritue
sebab slalu tgk ramai orang
mesti sedapkan
mak rasa sedap lagi makan kat teja putrajaya
or makan kat umai putrajaya
x per la x cuba x tau kan huhu

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aloooo sian sampai migrain. nama malees tu je dah buat aku rasa malas nak ke sana hahaha.. tak pernah lagi makan2 area sana.. nanti kalau aku nak makan kat sana kena tanya ko tempat mana best. ko kan dah expert blah sana :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review