Monday, November 23, 2015

♥ Jamuan Akhir Tahun 1 Cemerlang ♥

Posted by annapeje at Monday, November 23, 2015
 amboi comei2 semua ceria jerk mua eh aqil kamu neh asik duk sblh aweks je ahaha
mommy hensem boy... tq miss suraya upload gambar2 neh hehe
menu utama spegetti Bolognese & sandwich
 cikgu post terliur jerk mak tengok ahaha
 fruits salad & mineral water
 curlas siap ada kad jemputan hehe
 matkool fav aqil...in ur dream la aqil ahahaha
 gift tuk cikgu2 jimat dah mak bapak ahaha
x sure neh parents or cikgu suraya yg belikan
seronok bebudak sekarang neh jemput clown mak dulu sekolah x der pon
bak kata mokya tgk dalam tibi jerk uhuhu
pelajar 1C dengan miss suraya yg disayangi
 
Semalam aqil ada jamuan akhir tahun
so parents semua sepakat collect duit sorang dalam rm20
siapa nk bagi lebih pon bole
collection ada 2 orang ibu yang uruskan
bagi pihak cikgu then catering cikgu uruskan
n decide oder spegetti , sandwich , fruits salad , ice cream , mineral water n air oren
kesian aqil ahahha ..neh pon aku dah wassap cikgu sesudah subuh
ckp aqil x bole mkn ice cream n minum air sejuk
kat rumah pon 2 - 3 ari dah remind dia jgn makan
sbb dia still lg x oke batuk
kalo sket2 x per neh sampai x tido n muntah2
hari tue dah besedut gas so i'm sory aqil
wah sesedap la makanan dorang
bagus juga collect duit
senang parents x payah nk masak ke apa ke
nak bawak ke sekolah satu hal
jamuan apa ke sblm neh kene bawak air twister ngan jeli
aqil bole plak dia lupa nk bgtau cikgu
bawak balik la jawapnyer
udah la berat dia punya seret beg dari ting 1
sampai koyak2 beg n pecah jeli2 tue
anak teruna sorang neh kalau Nampak kawan2
memang dia lupa semua
smlm pon makanan dia yg dia bawak balik konon nk mkn kat umah
dia lupa letak kat mana
sure tetinggal kat sekolah masa tunggu daddy dia dtg ambik
Nampak x karakter aqil neh mcm mana
masa exam pon rasa camtue gaks sbb byk soalan dia x jwp
sbb dia periksa asing ..maybe kepala asik pk main
lunch pon dia x makan oke
bawak bekal pon makan kat rumah
kronik tau ...sbb kat rumah memang tak dibenarkan main dekat luar
kalau dengan tharun anak india depan neh x per sbb dia x ajar benda pelik2
pastu tharun neh sekolah petang
amboi pjg lebar plak citer :P
pada miss suraya tq byk2 terharu sangat
sanggup pos gambar smlm x behenti fon ahaha
masa exam antar gambar
if ada apa2 program anta gambar
and selalu layan n updet info dekat group wassap
tahun depan x tau la mcm mana
sblm neh guru class aqil yg lama ada ank kecik
so dia agak terhad sket la melayan kerenah mak bapak neh
 
 
 


1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

sekolah skang kemain kan.. tak macam kita dulu.. wat majlis pun grand..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review