Thursday, November 12, 2015

♥ sedih ♥

Posted by annapeje at Thursday, November 12, 2015
mak sedih neh keputusan aqil merudum banyak
ahahhaa kesian anak plak
yer la aritue dia pon demam mc 4 hari
tue pon actually x braper nk ok semput plak
siap besedut gas bagai
neh batuk sampai ke arineh x ilang lagi
kuat dia melompat siap la batuk x behenti
aqil neh sensitip sangat
campur antibody x kuat sbb x minum susu ibu
Dunia sains dan teknologi dia x sempat ambik so kosong la
tapi tengs jugak kat teacher suraya bersusah payah nak kasi aqil ambik
paper math ,dunia muzik, n dunia seni kot
x per la jauh lagi perjalanan nak
kadang kesian kecik2 kene belajar mcm2
tapi dah sukatan gitue mak2 pon terpaksa la
td dah pesan dengan mr peje
next year kene focus lebih kat aqil
nak harapkan mak sorang memang x la
mak neh bkn cemerlang sangat ahahaha
cukup2 makan jerk jadi perlulah bantuan bapak
lagipon dorang lagi suka kalau bapak yang ajor
mak neh kan garang mcm singa hehe
 

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ajar darjah satu ni pun aku terkial2 okey monitor zara.. apentah lagi sampai darjah 6. ni baru sorang.. kalau semua dah masuk sekolah tak tau jadi apa hahaha.. anak2 kita pun dah buat berhabis baik. moga dorang cemerlang dunia akhirat.

Has78 said...

xpe anna. kita usaha bantu dorang lagi next yr.
has pun takat sedih tgk result si ery. hancur luluh hati rasa :D

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review