Thursday, December 31, 2015

♥ berinai ♥

Posted by annapeje at Thursday, December 31, 2015


mak punya inai cantikkan hehe
cikna
cantik gaks gambar riben
remaja2 gitue tp cikna dah tua ahahaha
kaki pengantin
amboi suka nyerr
lawa plak langsir baru beli kat nilai hehe
ibu dgn anak2 ..alish punya design comel sangat suka
 
kalau belah keluarga kitaorang berinai tue berinai jerk la
x der la buat tukar2 baju or sanding bagai
cuma berinai pada malam tue
tapi kali neh start pukul 3.30 petang
sampai pukul 8 malam ko
ahahha tukang buat nyer sorang
yang nak berinai nyer ambik ko bersusun
kitaorang just berinai lukis2
kalau dulu2 berinai yang habis jari n kuku merah
tapi kalau nak berinai macam pengantin bole jerk
adik neh buatkan tapi kesian la dia ahahha
dah la aku dengan berebut siapa nak buat dulu
pengantin ofcoz la no satu
sbb lepas tue dia nak pegi beli lens
ahahha semua last minute
aku laks aritue la nak pegi ambik baju
sebab pegi kecikan baju kurung
sebab baju yang aku tempah mak aii beso
tue la pepandai lagi suh akak tempah baju tue besarkan
penyudah dah mcm pakai guni kembang jer
masa kat umh lagi dah frust giler
dah la skali dengan baju acu
acu plak kesian gaks dia anta fitting kedai india
skali sampai memang india tue x buat apa pon
nasib la dia teringat ada makcik kat tasek
tros ajak abah pecot pegi sana oter baju
ala dah terbuang la plak kontek adik neh
tapi senang jerk siapa yang nak cari dia
sebab dia open table kat depan KTM
jumpa dia kat situ la tue yg teros book time kenduri
dia neh keturunan mamak patutla terer jerk lukis henna
serius suka dengan kerja dia
kemas n cantik
 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

paling tak suka bila tempah baju tapi hampeh resultnya.. aku yg latest tempah baju masa kat jakarta tu je la.. nasib baik okay n puas hati sangat.. baju2 lain tu selalunya aku ready made je, pastu hantar kedai potong labuh.. i kan pendek hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review