Tuesday, December 15, 2015

♥ Chinahouse Penang ♥

Posted by annapeje at Tuesday, December 15, 2015
 bye2 hotel
 melayan keindahan laut hehe
 sementara tunggu cikna ambil fon tetinggal dlm kereta
 mommy n afrina
 triple A ...senyap sket dorang kasi kertas tuk melukis & mewarna
 arfa makan kek butter lemon kot lupa :P ok la rasa dia
 aqil punya pon lupa..tapi x sedap sangat pon
 kids spegetti 2 pinggan sbb sedap sangat ...meatball dia terbaik mcm makan kat kdeai arab hehe
 paling terbaikkkkk...salted caramel kek
chicken finger dia pon yammm sedap sangat
neh pon ya ampon sedapppp gilerrr
broccoli dia sdp sangat
 
neh gara2 tengok blog yati la hehe
so dah masokkan dlm plan nak ke sini
mr peje mcm biasa ...bini dia cakap jerk sure on hehe
wpon aritue panas terik
kugagahi bejalan kaki ke sini
orang ramai gaks
ramai yang naik basikal
tapi sewa dia mahal sangat
60rm sejam
mcm x berbalaoi
maybe next time la kalau pegi baru sewa sbb
lepas makan nak gerak balik Ipoh plak
hambik ko jalan jem oke huhu
nak ambil gambar dengan lukisan basikal street tue pon ramai oke
dengan bedukung afrina lagi
so memang gambar ala kadar la
x dapat nk ambik pemandangan kat sini
meriah oke kadang2 rasa mcm kat pecan Ipoh jerk ahahhaha
tap

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aku gi sana makan kek je.. menu lain tak try lagi.. nanti la datang lagikan. bergambar kat wall street pun tak.. tgk ramai sgt orang. nak nak ngan budak2 ni mmg tak kuasa nak menunggu huhuh...

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review